izpusni sistem DEVITO

Modifikacije vozil
Uporabniški avatar
vepar
Kraj: nm

Odgovor Napisal/-a vepar »

da cca 8KM

pride 240k od kolektorja nazaj. malo vecji nastavki zadaj od original.

znanec prodaja- semizdi za 120k. rabljen 3 mesece. (lahko devito potrdi)
vel satis 2.2dci privilege fahrer----hvalabogu nič več :D
cliocup
Kraj: LJ

Odgovor Napisal/-a cliocup »

kako je pa s homologacijo? a to ma prou za 182? men so pa govoril da je 300.000. Ker izpuh se pa drgac najbl splaca za rs-a? ke do 300.000sit? pa da se ga da homologirat.
Uporabniški avatar
vepar
Kraj: nm

Odgovor Napisal/-a vepar »

sej devito kolk jst vem nima homologacije... pac nabijes neke cifre gor, pa parir pa je. je pa prov za 182.
vel satis 2.2dci privilege fahrer----hvalabogu nič več :D
timy
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a timy »

cliocup ce te zanimajo izpuhi od DeVitta mi pisi na PM ker jih imam prav za RS-a 182 :?:
Ferrarist

Odgovor Napisal/-a Ferrarist »

HAHAHA...kr ne morem verjet,da mu eni tolk grozno nasedate...vem,da so nekateri fantje z njegovim izpuhom dejansko zgubili moc,eden redkih ki se mu je moc povecala mislim,da je bil uros(civic HB vti),ki je pa tko al tko mel do kraja postimano masino ter original izpuh,ki je dejansko avto moril...
ne morem pa razumet,kako lahko ˝mojster˝ de vito racuna glih tolk za izpuh kot npr. MUGEN,ki je kar se tice hond spica od spice in preden da ven dolocen izpuh,jih naredi prej recimo ene 20 variant in testira med sabo... in izboljsuje...pol pa pride-kot nekateri recejo-garazni mojster de vito in naredi glih tolk dobr alpa se boljsi izpuh kot mugen(kot nekateri govorijo),za isto ceno,le da ga vito naredi v prvem susu za razliko od mugen-a,ki za razvoj vsakega izpuha porabi npr. 2 meseca...
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Odgovor Napisal/-a drhouse »

croma_man napisal/-a:tisti lonci v a3m-u so krs pa nateg folka, morma z darkom dat slike gor k sma najdla eno zanimivo ugotovitev na teh japan style izpuhih.
croma_man napisal/-a:u cist pozabu, darky slike od avspuhov mi posl na mail ;)
mene bi pa to zanimalo.. pa verjetno nisem edini :wink:
modriDIRKAC

Odgovor Napisal/-a modriDIRKAC »

no poglejte takle avspuh kot ga boste vidl na sliki sem jz sam naredu...enga podobnega pa tudi za eno hondo vti...
lahk vam zagotovim da na atmosferskem motorju brez dodatnih predelav na motorju ne boste z nobenim avspuhom pridobili nic oprijem
ljivega na konjih razen zvoka....eno malenkost da kolektor ampak tega se na cesti skoraj ne cuti....avspuh je funkcionalel le v kombinaciji z odmicnimi , elektroniko, sesalnimi kolektorji, drugimi bati itd....

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

takega bi naredu za 120 000 sit dam garancijo pa tud homologirat se ga da...pol pa lahk vsak premisl ce je devitotov vsaj za 180 jurjev boljs
Uporabniški avatar
Shusuglao
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

lepo zgleda (cena prav tako :D )
iz kaksnega materiala pa je?
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Uporabniški avatar
legionar
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a legionar »

zgleda kot "ohne rost" :D
RENAULT CLIO
Uporabniški avatar
Danch
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Danch »

modriDIRKAC napisal/-a:
ne boste z nobenim avspuhom pridobili nic oprijem
ljivega na konjih razen zvoka
....eno malenkost da kolektor ampak tega se na cesti skoraj ne cuti....

hm...nevem ce je to cist res :roll: bom kar primer povedal:

kaj pol pravite npr. ko smo kot mulci zamenal na TOMOS-ovih motorjih (Atx, APN6, avtomatik...) originalen izpuh z MF power ali Lipnikam...pa si pridobil nekaj na moci...saj jaz sem.

Zato mislim ce zamenjas kompleten izpusni sistem s kolektorjem vred, da bi se moglo kar precej poznati na moci...sploh pa ce ni notri katalizatorja.

moje mnenje pac...ker bom tudi sam v bliznji prihodnosti menjal izpusni sitem.
Slika

ex: R19 16V
now: Honda Civic HB (+)130Hp
AWAKE
Kraj: podravje

Odgovor Napisal/-a AWAKE »

Danch napisal/-a:
modriDIRKAC napisal/-a:
ne boste z nobenim avspuhom pridobili nic oprijem
ljivega na konjih razen zvoka
....eno malenkost da kolektor ampak tega se na cesti skoraj ne cuti....

hm...nevem ce je to cist res :roll: bom kar primer povedal:

kaj pol pravite npr. ko smo kot mulci zamenal na TOMOS-ovih motorjih (Atx, APN6, avtomatik...) originalen izpuh z MF power ali Lipnikam...pa si pridobil nekaj na moci...saj jaz sem.

Zato mislim ce zamenjas kompleten izpusni sistem s kolektorjem vred, da bi se moglo kar precej poznati na moci...sploh pa ce ni notri katalizatorja.

moje mnenje pac...ker bom tudi sam v bliznji prihodnosti menjal izpusni sitem.
hja pozabljas da ima moped 2-taktno masino...pri 2-taktnih motorjih je prirast moci obcuten, medtem ko je pri 4-taktnih zanemarljiv... najboljsi primer v realnosti so cestni motori. Z najboljsim akrapovicem bos na 600 kubicnem cestnem motorju pridobil do najvec 10 konjev, pri tem pa se mores zavedat da je akrapovic vrjetno najbolsi izdelovalec sportnih izpuhov za motorje za vsakdanjo rabo in njihovi izdelki so plod dolgoletnih izkusenj in testiranj... tak da, ce ma kdo prevec dnara ga lahko tak skozi okno vrze :P
Uporabniški avatar
Bojci
Kraj: Maribor & skrajni severovzhod Prekmurja

Odgovor Napisal/-a Bojci »

ce katalizator vrzes dol, se na moci kar nekaj pozna...vem, ker se vozim z njim letno samo en dan! :D
Slika
Uporabniški avatar
Dr_S

Odgovor Napisal/-a Dr_S »

Modri je rekel da se NE pridobi na moci ce menjas SAMO izpusni sistem od izpusnih kolektorjev NAPREJ.

Napisal je pa tud, da v kombinaciji z novim izpusnimi kolketorji pa se pridobi.

NA 1,8 16v ene 15KM
Go HARD or Go HOME
modriDIRKAC

Odgovor Napisal/-a modriDIRKAC »

ja res je nekaj se pridobi ce zamenjas komplet....ampak nacelno pravilo NA tuninga je da posamezdne komponente dajo obljubljeno moc sele v kombinaciji z ostalimi stvarmi ki jih je poptrebno zamenjat pri takem posegu....same po sebi pa ostanejo neizkoriscene in vcasih celo zmanjsajo moc motorja....
Uporabniški avatar
nightrider31

Odgovor Napisal/-a nightrider31 »

Modri in koliko bi prisel pri tebi narejen zadnji lonec za 1.6 NA motor :?:
Odgovori