Ej bo treba neki upedenat ane..drmocar napisal/-a:hehe.....Bova, ane!p1k4p0k4 napisal/-a:Kjuuuuuddkkk!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Bova svoje2 u fertik spedenala ane?![]()
Braavooo!!!
![]()
Mal bo treba jt delat, k sm suh
Kdaj greva sipe temnit?
Ej bo treba neki upedenat ane..drmocar napisal/-a:hehe.....Bova, ane!p1k4p0k4 napisal/-a:Kjuuuuuddkkk!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Braavooo!!!
![]()
Mal bo treba jt delat, k sm suh
Ma ne vem ce bi jih su.......ze zdejp1k4p0k4 napisal/-a:Ej bo treba neki upedenat ane..drmocar napisal/-a:hehe.....Bova, ane!p1k4p0k4 napisal/-a:Kjuuuuuddkkk!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Braavooo!!!
![]()
Mal bo treba jt delat, k sm suhEn biznis ubrnt, sam nevem se kaksn
Drgac pa lepo, da si ga koncno predstavu!!!
![]()
Kdaj greva sipe temnit?![]()
![]()
heh, se tuv ni tapravi, kaj sele homologacijadrmocar napisal/-a:hm...a mas homologirane dimenzije gum?.....ne! Mam tuv za 195/45 R15, to mi je pa mal premajhna guma.
Bomo mal spremenil tuv pa bomo sli homologiratImperator napisal/-a:heh, se tuv ni tapravi, kaj sele homologacijadrmocar napisal/-a:hm...a mas homologirane dimenzije gum?.....ne! Mam tuv za 195/45 R15, to mi je pa mal premajhna guma.
polcaji so tecni zadne cajte, na tehnicnem pa naus prsu skos.
kazni za nehomologirano stvar na avtomobilu so pa kolkr sm jest slisu okol 100k.
185/55R15 je bla kaksne dve leti nazaj cca25-30.000 SIT!drmocar napisal/-a:Ja jest sm dau za eno gumo 12k, kolk je bla pa 185/55 pa ne vem.Imperator napisal/-a:pol pa hitr kle povej kok te bo kstala, ker je precejsnja razlika v ceni med 185/55 in 195/50 pa de vidm ce se splaca.