Clio napeljava itd.

Vse o ozvočenju avtomobilov
Odgovori
Uporabniški avatar
TiZ

Clio napeljava itd.

Odgovor Napisal/-a TiZ »

Torej mam prasanje...punca ma u kliotu pac obicn radio (sony marine- vazn da je lep :wink: )...no pol ma gor na armaturki visokotonce, in u vratih trinajstke...zdej pa mam 2 uprasanji:

1. un k je monteru je dau kretnice za zvocnike u vratih jih je dau u vrata in se zdej sipa ne odpre do konca...pa me zanima kam jih nej premestim?
2. mava se ene 13ke k bi jih dala...pa uzadi...za (voznikou in sovoznikou) zic na "bok"...pa me zanima kako tje kable spravn...

Hvala za pomoc, Nejc
Uporabniški avatar
TemnAngel
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a TemnAngel »

Kretnice lahk porineš kamor hoceš. Jst jih pod armaturko.
Slika
Dr.Evil
Kraj: Maribor

Re: Clio napeljava itd.

Odgovor Napisal/-a Dr.Evil »

TiZ napisal/-a:Torej mam prasanje...punca ma u kliotu pac obicn radio (sony marine- vazn da je lep :wink: )...no pol ma gor na armaturki visokotonce, in u vratih trinajstke...zdej pa mam 2 uprasanji:

1. un k je monteru je dau kretnice za zvocnike u vratih jih je dau u vrata in se zdej sipa ne odpre do konca...pa me zanima kam jih nej premestim?
2. mava se ene 13ke k bi jih dala...pa uzadi...za (voznikou in sovoznikou) zic na "bok"...pa me zanima kako tje kable spravn...

Hvala za pomoc, Nejc
jaz jih mam v armaturki kjer bi naj bili 10-ke zvocniki in zaleplene z obojestranskim lepilnim trakom.
mastah

Odgovor Napisal/-a mastah »

hmm mam cliota letnik 96, 3 vratni, zdej me pa zanima kake zvocnike lohk dam v sprednja vrata, kok je lohk najvec sirina in globina zvocnika
Dr.Evil
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a Dr.Evil »

mastah napisal/-a:hmm mam cliota letnik 96, 3 vratni, zdej me pa zanima kake zvocnike lohk dam v sprednja vrata, kok je lohk najvec sirina in globina zvocnika
predlagam da das 16ke not, pa panele nardis. ni tezko pa se lepo zgleda ce se malo potrudis :lol:
Uporabniški avatar
koky
Kraj: Gorenjska

Odgovor Napisal/-a koky »

zivjo!
imam cliota letnik 2000 in nimam pojma kje nej potegnem kabl za ojacevalc... verjetn najbolj pametno direkt na akumulator sam js ne najdem nobene lukne da bi kabl spelal v notranjost... mi lahko kdo pomaga???

Hvala!!!

LP
Uporabniški avatar
thesharky
Kraj: Potujoča ribarnica

Odgovor Napisal/-a thesharky »

Kabel lahko potegnes poleg zajle za odpiranje havbe.
Uporabniški avatar
koky
Kraj: Gorenjska

Odgovor Napisal/-a koky »

morm mal pocakat da bo mal leps vreme pa da bo kej cajta, pol se pa lotim :=) hwala za pomoc!!
Uporabniški avatar
jurre
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a jurre »

da si se jz mal sposodim to temo. Zanima me za cliota letnik 2003, kok veliki zvocniki grejo v sprednja vrata? pa kok zadaj? (3 vratn) Pa na katere radie dela tista obvolanska kontrola?

p.s. za sprednje baje 13ke, ce mal predelas plastiko pa 16ke?
spyder

Odgovor Napisal/-a spyder »

jurre napisal/-a:da si se jz mal sposodim to temo. Zanima me za cliota letnik 2003, kok veliki zvocniki grejo v sprednja vrata? pa kok zadaj? (3 vratn) Pa na katere radie dela tista obvolanska kontrola?

p.s. za sprednje baje 13ke, ce mal predelas plastiko pa 16ke?

moje mnenje je da mal predelas tiste plastike na vratih pa das not ene dobre 16ke + tweeterje na armaturo, zadaj v boke grejo pa 10ke ce se ne motm, aja pa se tista obvolanska kontrola ti ne bo delala na noben drug radio razen original za vse ostale npr. alpine,pioneer,sony pa rabs umestnik k stane tm ene 20-25 jurjev odvisn od znamke radija
Uporabniški avatar
jurre
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a jurre »

ok tnx. Aja, pol ne vem ce se splaca tist vmesnik kupvat :? Bo ze tok kokr sm dal za radio :D Kje jih pa drugac prodajajo?
spyder

Odgovor Napisal/-a spyder »

se mi zdi da vsaki trgovini z avtoakustiko bi mogu to dobit sam mors prej narocit zato k to folk ful mal kupuje
Odgovori