Modre pozicijske zarnice
-
Gost
Modre pozicijske zarnice
Zanima me, kje najceneje dobiti modre pozicijske zarnice za Clia ? Pa ne take kot sem jih kupil zadnjic 220SIT/kom, da mi je potem svetilo zeleno, pa se to je po 1 tednu vse zbledelo !
-
Gost
v blinkerje sem zvrtal lukno in vstavil noter stroboskope in priklucil na stikalo v notranjosti ...
diode pa mam vstavljene v ohisje za diode ki ima povecevalno leco vgrajeno da diodo opticno poveca ... (vgrajeno pa je v odbijac pri hladilniku ..tam ko je tista ozka reza za zrak tik pod haubo..)
diode pa mam vstavljene v ohisje za diode ki ima povecevalno leco vgrajeno da diodo opticno poveca ... (vgrajeno pa je v odbijac pri hladilniku ..tam ko je tista ozka reza za zrak tik pod haubo..)

Glavno da mi druga kopa v tretji! 101%antikvakar
diode kupis v vsaki trgovini z elektroniko ...(od 200 sit naprej po komadu) - moje so ble 450 sit/komad .. visokosvetlece
strobote se splaca dat v luci ko so cimbolj prozorne-da se pol lepo vidi (blinkeri v 19-ki so ful narebreni na gosto ne?)
drgac kupli smo jih na renault mitingu v avstriji za 5.000 sit
drgac pa se pri nas tut dobijo samo so malo bolj svohni .. pro2c ve kje se jih da to dobit ...
so pa bele barve stroboti samo tak mas zelene , rdece , modre "kondomcke" poleg v kompletu da mas pol barvne lahko .. samo ful majn pol svetijo ...
strobote se splaca dat v luci ko so cimbolj prozorne-da se pol lepo vidi (blinkeri v 19-ki so ful narebreni na gosto ne?)
drgac kupli smo jih na renault mitingu v avstriji za 5.000 sit
drgac pa se pri nas tut dobijo samo so malo bolj svohni .. pro2c ve kje se jih da to dobit ...
so pa bele barve stroboti samo tak mas zelene , rdece , modre "kondomcke" poleg v kompletu da mas pol barvne lahko .. samo ful majn pol svetijo ...

Glavno da mi druga kopa v tretji! 101%antikvakar