kako ozvocenje

Vse o ozvočenju avtomobilov
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

pa se kak se splaca dat woffer noter! Ne davaj not ovalcev kr ti bo zal! Ce ti je prednost kvaliteta zvoka, kot pa samo da se nekaj dere na glas, pol daj zadaj woffer-zaprti sistem, spredaj pa dober sistem. Pol pa primeren 4-kanalni ojacevalec, da ti poganja sprednji sistem in woofer in si zmago :!: Kaksno kvaliteto pa bos mel, pa je odvisno kolko si pripavlen dat dnara :!: :?:
....se podpism!

Lepse se slisi z woofijem. :D
Itak ga lahko zapres na ojacevalcu pa pol ne seka tok hudo.
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
y3rn3y
Kraj: Zg. Savinjska dolina

Odgovor Napisal/-a y3rn3y »

ensiferum napisal/-a:no pac to me je zanimalo. upam da ste vsi ko ste dal predloge poslusal tist komad v linku. ker ni glih nek tuc buc komad.in zarad tega meje zanimal ce se mi sploh splaca devat not woofer
Moje mnenje: Ce mas spreden sistem dost mocen pa woofer ne rabis zadaj na polico dajat ovalcev, itak ce mas dost naglas, zadnjih ne slisis.
Jaz sem jih mel pa sem jih dal ven.
Pa bols za tist dnar ko bi dal za ovalce se mal dodas pa kupis ene dobre 16ke.

Prid na kako srecanje pa lahk probas na razlicnih sistemih, pa se pol odlocis kaj ti je bols.
Slika
AWAKE
Kraj: podravje

Odgovor Napisal/-a AWAKE »

ensiferum napisal/-a:no pac to me je zanimalo. upam da ste vsi ko ste dal predloge poslusal tist komad v linku. ker ni glih nek tuc buc komad.in zarad tega meje zanimal ce se mi sploh splaca devat not woofer
brez skrbi, ti samo tak naredi kot sem ti reko pa bos navdusen. Sam poslusam Dream theater in podobno in dela bolse kot domaci hi-fi :wink:
Odgovori