Dol se ga spusti ta tedn in se prau -3,5 cm tok da bo zgledal! Gume sm tut ze preizkusu in se kr dobr drzijo, prou uzitk se mi je blo v petk iz lj vozt pa se cist prazna cesta je bla(kaj lepsga?)
Lp
16v-TwInGo napisal/-a:Dol se ga spusti ta tedn in se prau -3,5 cm tok da bo zgledal! Gume sm tut ze preizkusu in se kr dobr drzijo, prou uzitk se mi je blo v petk iz lj vozt pa se cist prazna cesta je bla(kaj lepsga?)
Lp
16v-TwInGo napisal/-a:Dol se ga spusti ta tedn in se prau -3,5 cm tok da bo zgledal! Gume sm tut ze preizkusu in se kr dobr drzijo, prou uzitk se mi je blo v petk iz lj vozt pa se cist prazna cesta je bla(kaj lepsga?)
Lp
raljaz napisal/-a: res pa je, da je twingo v orignalu kr visok in priporocam, da ga spustis pol bo pa hud
ma ja previsok....pa se zdej se mi zdi previsok...tko da jest bi ga 5cm dol zabil...ampak za enkrat raje se koga zadej nalozim pa je ql pa se funkcionalen je bolj kot 5cm dol zabit
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom www.avtohisa-REAL.si