Mariborcani help me!

Vse o videzu avtomobila
Odgovori
Uporabniški avatar
VIA
Kraj: Mariborsko podzemlje

Mariborcani help me!

Odgovor Napisal/-a VIA »

Moja vprasanja za vas MARIBORCANE! :?:

Kje v MB lahko nabavim:
- napis iz kromanih crk za na blatnik nalimat 2.0_16V
- napis iz kromanih crk za zadaj na haubo nalimat 16V
- belo podlago za stevce za R19 I.
- lepe nalepke Apex, momo, eparco, Remus

Pa to se ja:kdo v MB vredu pa poceni predela auspuhe?Mam problem,ker bi rad naredil na svoji 19ki:zadnji lonec bi dol vrgel pa naredil samo cev ven,na koncu pa bi dal en nastavek gor,da bi se to pol fuuuul drlo za mano!Samo problem je v tem da original ima 19ka izpuh postrani ven,jaz pa hocem imet nastavek ravno iz odbijaca ven-takda bo mogo toti mojster to malo pigat pa svasat pa predelatPa da bi mi tak naredo da pol ko bi imel tehnicnega lahko cev dol dal,pa gor naredo original lonec,da nebi blo problemov.
Sem pa bil pri Tertineku pa Novaku pa nista za akcijo.tertinek je ful dragi,Novak pa ne dela tega!Kdo bi mi to fajn pa poceni v MB naredo???Takda kje je v MB pametni klepar al KDO pac,ki mi bo resil problem glede tega???
Žažko
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Žažko »

Ej ta zvok k se ti bo tko dru ti bo sou pol cez neki casa na ziuce!!! Vrjem k mam jst tak zvok! Jst takoj po Grosuplu k dobim prvo placo takoj dajem katalizator not v masino!!! K ne morem vec poslusat donenja v kabini!!!! Sej je zakon da te usi pogledajo ampak kar je prevec je prevec!!!
Uporabniški avatar
VIA
Kraj: Mariborsko podzemlje

Odgovor Napisal/-a VIA »

Ma sej nebom vseh loncev dol vrgo.Le zadnjega tavlkega-ona dva tamala pa bom gor pusto! 8)
Uporabniški avatar
MDeeJay
Kraj: MARIBOR CITY

Odgovor Napisal/-a MDeeJay »

CE SI ZE BIL PRI TERTINEKU, PA BI SE TAM POZANIMAL SAJ EN PUBEC KI TAM DELA, TI ISTO STVAR NAREDI PR SEB DOMA ZA POOVICNO CENO!!!VERJEMI, JE TUD MENI SE PONUJAL!!!TAKO DA VPRAS!!! :wink:
Če nimam prav naj me nekdo popravi ali izbri?°e moj post!!!
totimato

Odgovor Napisal/-a totimato »

...hja, ce gres Tertineku in zacnes vprasevat "kje mate tistega pubeca ko vse to za pol cene naredi" se ne bo nihce javil, ker bi pubec se vedno rad zadrzal sluzbo.

Se spomnis njegovo ime - ker ce ga v kaksnem kotu, bolj po tiho vprasas, bo ze akcija, ne?

lp

totimato
Uporabniški avatar
MDeeJay

KO SE BOS ODLOCIL ZA TA PODVIG, MI NA E-MAIL POSLJI TVOJO TELEFONSKO, PA SE ZMENVA IN GREVA SKUPAJ DO TERTINEKA, PA GA BOM JAZ TAM POISKAL, KER GA POZNAM LE NA VIDEZ IMENA SI NISEM ZAPOMNIL!!! :(
Uporabniški avatar
Mark
Kraj: Maribor - Sl.Bistrica

Odgovor Napisal/-a Mark »

MDeeJay, kolko pa si ti dal za Remusa?

Za kolko bi mi lahko zrihtal kaksen podoben izpuh, ko mas ti?

btw: mam istega Cliota... :wink:
Uporabniški avatar
MDeeJay

cca. 50k sit!!za mene je prislo pol manj!!!
Uporabniški avatar
Bojci
Kraj: Maribor & skrajni severovzhod Prekmurja

Re: Mariborcani help me!

Odgovor Napisal/-a Bojci »

VIA napisal/-a:Moja vprasanja za vas MARIBORCANE! :?:

Kje v MB lahko nabavim:
- napis iz kromanih crk za na blatnik nalimat 2.0_16V
- napis iz kromanih crk za zadaj na haubo nalimat 16V
- belo podlago za stevce za R19 I.
- lepe nalepke Apex, momo, eparco, Remus

Pa to se ja:kdo v MB vredu pa poceni predela auspuhe?Mam problem,ker bi rad naredil na svoji 19ki:zadnji lonec bi dol vrgel pa naredil samo cev ven,na koncu pa bi dal en nastavek gor,da bi se to pol fuuuul drlo za mano!Samo problem je v tem da original ima 19ka izpuh postrani ven,jaz pa hocem imet nastavek ravno iz odbijaca ven-takda bo mogo toti mojster to malo pigat pa svasat pa predelatPa da bi mi tak naredo da pol ko bi imel tehnicnega lahko cev dol dal,pa gor naredo original lonec,da nebi blo problemov.
Sem pa bil pri Tertineku pa Novaku pa nista za akcijo.tertinek je ful dragi,Novak pa ne dela tega!Kdo bi mi to fajn pa poceni v MB naredo???Takda kje je v MB pametni klepar al KDO pac,ki mi bo resil problem glede tega???
Ej, ne se sekirat....poznam jaz enega, ki dela pri tertineku....ti naredi kaj hoces...pm me! :wink:
Slika
Uporabniški avatar
Mark
Kraj: Maribor - Sl.Bistrica

Odgovor Napisal/-a Mark »

MDeeJay napisal/-a:cca. 50k sit!!za mene je prislo pol manj!!!
Daj mi gsm, da se zmenima :D

Bojci, ce lahko kaj zrihtas mi reci :wink:

lp
Odgovori