Pomoj da nimas kej zgresit s temnenjem, kolk fejst ti pa naj drugi svetujejo, js vem da sm mel na petki enkrat temne sipe sam nevem kolk % pa je blo v temi pa ce je bil kak dez kr problem vidljivost. Sam tist je bla pomoj manjsa prepustnost kot je zdej sploh dovoljen tak da verjetno dej kr kolker se da .
Aja drugac pa kul petka mi smo mel vcas tako sam da rdece barve, je dala skoz se pa jos km
Malo premisli za zadnjo sipo, ker nevem kak je pol ponoci parkirat kje, ko je ze tak temno ti pa mas se 55% zatemnjeno sipo. Da ne bos pol klel ko se ne bo nc vidl .
Malo je preteklo casa Naslednje kar hocem menjat na petkici so stranska ogledala! Ze dolgo so mi dopadejo :
Pa ne vem ce bi jih vzel..so pa 10k...za nastavlat so pa rocno...pa to je najmanjsi problem.
Vase mnenje? TIsti M3 so mi dalec preveliki
P.S. Iscem tud ene dobre preobleke! ce ve kdo za kake! Pomoznosti sive
P.S.2 Ker bom barval zadnje bobne pa celjusti me zanima kake barve jih naj pobarvam??? Da bo pasalo zraven avta! Rdece ma ze vsak, crna se nebi vidla bo pa vsaj zasciteno, siva pa bi kr dobro sedla? Al..?
O teh ogledalih tudi jaz razmisljam za svojga Cliota ze kar nekaj casa pa se nikakor ne morem odloct. Men so ful dobra ta ogledala edini problem pri njih je pa ta da se slabo vid nazaj, sam za lepoto je treba potrpet
Kar se tice bremz , jst bom celjusti in bobne pobarval v crno pa bomo vidl kak bo zgledal.