James napisal/-a:Pa te krom zarnice za zmigace normalno svetijo oranzno? Ker sem ze razmisljal kako bi te oranzne zamenjal, ker me moti, da se vidi ven oranzna zarnica.
svetijo rdece oranzno ampak to zelo lepo...pa se niso tako mocne...bolj nezna svetloba je...saj mislim da imam v svoji temi slike...mal si poglej...
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom www.avtohisa-REAL.si
James to lahko mas...ker se ne vidi nic plavega...tak kot je blackwind povedo res zelo malo...pa se to se ne more primerjat z tistimi plavimi pozicijskimi ki pa res iztopajo:) Ce si iz mb jaz sem moje nabavo v Top Avtu v hocah:)
Cisto isto kot od blackwinda...dal pa sem 1000 sit za dve...to so pozicijske(BELE in ne MODRE)...za h4 dolge/kratke (White-BLue) pa sem dal 3400 tam neki....sveti pa isto kot pri blackwindu
MaTe0 napisal/-a:Cisto isto kot od blackwinda...dal pa sem 1000 sit za dve...to so pozicijske(BELE in ne MODRE)...za h4 dolge/kratke (White-BLue) pa sem dal 3400 tam neki....sveti pa isto kot pri blackwindu
Pol ce dam te h4 not neb smel bit problemou?
Zdej mam navadne h4!
Lp