Luc v kuferamu
Luc v kuferamu
Zadnja luc v kuferamu....je kdo montiral? Kak jo priklopit?
Bojci zdaj pomagaj glede kablov in varovalk...kak povezem nic ne vem:) Sam vem kje so varovalke:)
Bojci zdaj pomagaj glede kablov in varovalk...kak povezem nic ne vem:) Sam vem kje so varovalke:)
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
kdaj pa se pržge. a se jo rocno vžge? men drgac nekak ne gre v buco kam bi dal stikalce da bi jo ob odprtem prtlažniku mel pržgano
Adopt, adapt and improve...
R5 1.7T 5v
R5 1.7T 5v
najdi si stikalce kot so za stranska vrata,hmm nimam slikce,rabil bi narediti samo majhno luknjico in stikalo montirati,upam da ves katero stikalce mislim,tisto gumijastodamjan napisal/-a:kdaj pa se przge. a se jo rocno vzge? men drgac nekak ne gre v buco kam bi dal stikalce da bi jo ob odprtem prtlazniku mel przgano
1991 R19 GTS 1.4
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
ja, tista stikalca, ki so spredaj...dobra ideja.
mam pa zle v mislih plac kamor bi šlo to stikalo. na 5ki na zadnih vratih so gumice na skrajnih robovih, ki ublažijo udarec ko vrata zapreš. kable do stikalca bi blo možn vlect kr cez oni predelcek kamor bo šla lucka.
tam so luknje že narjene, da lahk voda, ce se tam znajde ven pride.
pol pa dobit vodotesno stikalce in pa 3 izolorce, da izoliraš.
pa si
mam pa zle v mislih plac kamor bi šlo to stikalo. na 5ki na zadnih vratih so gumice na skrajnih robovih, ki ublažijo udarec ko vrata zapreš. kable do stikalca bi blo možn vlect kr cez oni predelcek kamor bo šla lucka.
tam so luknje že narjene, da lahk voda, ce se tam znajde ven pride.
pol pa dobit vodotesno stikalce in pa 3 izolorce, da izoliraš.
pa si
Adopt, adapt and improve...
R5 1.7T 5v
R5 1.7T 5v
Jaz sem montiral kar neonko zadaj
Tukaj je slikca, imam pa vezano na stikalo (kolega je imel pa tisto stikalo od sprednjih vrat (ce hoce kdo lahko slikam kam ga je namestil))
Se slikca neonke:
levo na polici kjer se vidi nekaj rdecega se nahaja stikalo.

Offtopic: Mateo kdaj lahko kaj pricakujem zarnice?
Se slikca neonke:
levo na polici kjer se vidi nekaj rdecega se nahaja stikalo.

Offtopic: Mateo kdaj lahko kaj pricakujem zarnice?
Aha, hudo tole, a tko je original v petkah?
Nebi nikol pomislu da je tm original lucka...sem se pa vedno sprasval za kaj bi bila ta luknja dobra k je v tej plastiki izrezana
Nebi nikol pomislu da je tm original lucka...sem se pa vedno sprasval za kaj bi bila ta luknja dobra k je v tej plastiki izrezana
Zadnjič spremenil Spidi, dne 10 Mar 2006, 23:04, skupaj popravljeno 1 krat.