no da se jst prasam kaj pa kako...mam R5 five in pride komplet podvozje od Gtt(ze caka v garazi) in me zanima ce je to treba homologerat al karkol, ker avto je nizji in kako polcaju dopovedat da je to orginal od Gtt pa tko naprej....potem a majo kej tezit glede armaturke k bo tud od Gtt, potem za zice od Gtt a majo kej tezit... al pa da bo mogoce mal bl razumljivo, skolka bo od R5five vse ostalo vec al mn od Gtt... a znajo bit kksni problemi?
lp Rok
R5 five z opremo oziroma deli od Gtt
- Little_tortilia_boy
Ja ce ti bo v prometnem pisal da je to Renault 5 five 1.0(recimo)
Avto bo pa GTT 5 pol si lahko mal mislis kaj bojo rekli
(A je to kej predelan
)! Najprej se bos mogu pa z fanti na teh. zmenit
Pa veliko srece!
To je moje mnenje, ne me drzat za besedo, ker se mogoce motim, naj povejo tisti, ki so kaj takega dali skozi!
Avto bo pa GTT 5 pol si lahko mal mislis kaj bojo rekli
Pa veliko srece!
To je moje mnenje, ne me drzat za besedo, ker se mogoce motim, naj povejo tisti, ki so kaj takega dali skozi!
- Little_tortilia_boy
- Little_tortilia_boy
Tortillija velik srece s tem,k tole bo zajeban iskusu na lastni kozi, k najtezji je da mas za homologirat orginalne dele(kokr zvedu da za take reci a-test ne obstaja), za masino pa mislim da nav takih problemov,ce kej zves pa povej.
tanajbol da neki zgulfas pa da ti u kartoncku pise da mas apexse gor al pa neki slicnga.
velik srece pr doteravanju petke k konc izdelk bo zih 1A
tanajbol da neki zgulfas pa da ti u kartoncku pise da mas apexse gor al pa neki slicnga.
velik srece pr doteravanju petke k konc izdelk bo zih 1A