driverji za prenosnik

Vse ostale teme
Odgovori
Extreme
Kraj: Prekmurje

driverji za prenosnik

Odgovor Napisal/-a Extreme »

Lep pozdrav!

Kolega je nabavil prenosnika brez XP. Vceraj je nalozil winxp, sedaj pa ima problem ker ne more nalozit driverjev za zvocno kartico... pise mu,da rabi SP1 al pa SP2!?

rekel je, da je poskusal naloziz SP1 vendar neuspesno. zakaj mu noce nalozit SP1?

kaj je lahko vzrok? je lahko kaj nepravilno naredil ??
Slika
Slika
mikki
Kraj: Florjan - Šoštanj,Velenje

Odgovor Napisal/-a mikki »

najlazje bo to resil ce si dol potegne XP z service packom 2 ze vgrajenim pa te stare windowse samo upgrade pa mislim da nebi smel met tezav :D
Uporabniški avatar
jurre
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a jurre »

noce nalozit sp1..predvidevam da ima tisto serijsko stevilko, ki je vsem znana in zaradi tega noce nalozit? :lol:
Extreme

jurre napisal/-a:noce nalozit sp1..predvidevam da ima tisto serijsko stevilko, ki je vsem znana in zaradi tega noce nalozit? :lol:
po telefonu sem govoril z njim in ja rekel mi je, da mu zavrne neko serijsko stevilko :)

Bo prinesel za eno uro comp k meni pa bomo vidli kaj bomo naredili, ce ne drugace pa nalozimo xp-je ki ze vsebuje SP2.

LP
Slika
Slika
Uporabniški avatar
jurre
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a jurre »

hehe..na piratsko serijsko ne gre ja :D al probaj nalozit ze takoj sp2, al pa spremeni serijsko :wink:
Extreme

jurre napisal/-a:hehe..na piratsko serijsko ne gre ja :D al probaj nalozit ze takoj sp2, al pa spremeni serijsko :wink:
Evo sedaj sem nalozil xp z SP2, nalozil driver, ki je bil prilozen prenosniku... Ta naprava deluje pravilno..blabla

vendar glasa z njega ni... tudi pod v nadzornoj plosci ni moc spreminjat nastavitev pod zvoki in audio naprave !?

Z PC-jem mi je kolega prinesel nek list na katerem pise kaj je bilo vse testirano in med temi podatki ni videt, da bi testiral zvocno... kot npr. DVD, Graficno itd. so vse kljukice pri testiranju...

Je lahko kaj narobe z zvocno ?
Slika
Slika
mikki
Kraj: Florjan - Šoštanj,Velenje

Odgovor Napisal/-a mikki »

Poskusi z neta potegnit kaksne druge driverje za zvocno in jih nalozi, sicer pa ce je mozno da je z zvocno kaj narobe ??? Vse je mozno, ampak poskusi z drugimi gonilniki preden bos skakal po servisih. :wink:
Uporabniški avatar
re-volt
Kraj: jesenice

Odgovor Napisal/-a re-volt »

slucajno acerjev prenosnik? ja jest bi pustu na linuxu oz. dau gor debiana :) povem en primer zakaj - par dni nazaj sm kolegu dau XP SP2 na komp, takoj za tem pa AntiVir. v takojšnem scanu je prepoznou 2 virusa lol :)
Extreme

re-volt napisal/-a:slucajno acerjev prenosnik? ja jest bi pustu na linuxu oz. dau gor debiana :) povem en primer zakaj - par dni nazaj sm kolegu dau XP SP2 na komp, takoj za tem pa AntiVir. v takojsnem scanu je prepoznou 2 virusa lol :)
Ne ni acer.... mislim, da je tronote.
Kolegu sem rekel, da naj bi poskusil linux, vendar hoce vseeno ostat na xp-jih :).

LP
Slika
Slika
virko
Kraj: Dolenjska

Odgovor Napisal/-a virko »

Ce je racunalnik Tronote, potem ima gonilnike zraven. Ce tisti ne delujejo, potem zvocna kartica ne deluje. Pa da ni slucajno pozabil zvok pojacat (na prenosniku) :)
LIFE IS TOO SHORT TO DRIVE A GOLF DIESEL !
.....................................................................
http://www.virc-sp.si - računalniške storitve, spletne strani, itd...
http://www.mk-napoleon.si - Moto klub Napoleon Trebnje
Odgovori