Kaj vse bi moral homologirati?
Kaj vse bi moral homologirati?
Zej sm kokr tok postimu mojo 19tko 1.4e
pa sem nanjo dal ubistvu use od 1.8 16v in me zanima kaj od nastetega, je potrebno homologirati.
nano sm dav:odbijac,havbo pragove in spojler, spomlad pa pridejo se 15tke zej mam pa 13 gor
not sm pa zamenu zice in volan.
A lohko kaj od tega homologiram ce nimam ubenga papirja a nej se se naprej vozm ukol na lepe uci?
pa sem nanjo dal ubistvu use od 1.8 16v in me zanima kaj od nastetega, je potrebno homologirati.
nano sm dav:odbijac,havbo pragove in spojler, spomlad pa pridejo se 15tke zej mam pa 13 gor
not sm pa zamenu zice in volan.
A lohko kaj od tega homologiram ce nimam ubenga papirja a nej se se naprej vozm ukol na lepe uci?
po mojem nima veze ... ce ni original kot je blo original na avtu, pol je treba homologirat ... ce naletis na tecnga polcaja, k bo sel odkrivat ameriko, te bo jeb.. za vsako stvar k se mu bo zdel ...
enkrat je na a.com pisal eden, da ma neko sportno verzijo fokusa (serijsko) in mu je policaj pobral tablce in je mogu it na tehnicnga ... tam so ugotovil da je vse serijsko in ne vem kaj je blo pol ...
enkrat je na a.com pisal eden, da ma neko sportno verzijo fokusa (serijsko) in mu je policaj pobral tablce in je mogu it na tehnicnga ... tam so ugotovil da je vse serijsko in ne vem kaj je blo pol ...
Lp RoZleht
Po moji kmecki logiki ne bi bilo treba nic homologirat,saj je vsa oprema orig. renault z zigi,sepravi z a-testi in vsem.Samo po zakonu to nic ne steje,saj se to smatra kot predelava,zato ti predlagam da si najdes papirje in homologiras cimvec,bremze,sedeze,volan in haubo recimo nebi opazil,vendar pa odbijace,prage,feltne pa toliko izstopajo da bi jaz sigurno homologiral.
moje mnenje
moje mnenje
1991 R19 GTS 1.4
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
1999 Megane RT 1.6 16V
- Ruff_RydeR
- Kraj: Kamnik
itakRuff_RydeR napisal/-a:tud men ni jasn kko nej homolomam feltne od clio williamsa
k so zdej na 16V-ju
odgovor :slikar
BeamX:bodo kake slikce?
1991 R19 GTS 1.4
1999 Megane RT 1.6 16V
1999 Megane RT 1.6 16V
tudi po moji kmecki logiki ni treba homologirati originalne dodatne opreme, saj gre za prakticno isti avto
ce bi sel motor prestavljat, potem ze ampak, za original odbijace
zapelji cez tehnicnega, ce te tam ne o nihce cudno pogledal si lahko miren
policaji pa tudi ne bodo tezili ce avto zgleda serijski
ce ga bos nizal in izpuhe menjal potem se pa pripravi
ce bi sel motor prestavljat, potem ze ampak, za original odbijace
zapelji cez tehnicnega, ce te tam ne o nihce cudno pogledal si lahko miren
policaji pa tudi ne bodo tezili ce avto zgleda serijski
ce ga bos nizal in izpuhe menjal potem se pa pripravi
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
- Little_tortilia_boy
- killah bee
- Kraj: Ljubljana