killah bee napisal/-a:
ej model, se kje bos to sraufal, se bi lahko malo oglasil in ti delal druzbo in se kaj naucil
hehe...lihkar zvedu da bo delavnica sele drug teden frej. Tko da ce bo cajt pa mal folka (ker mam kar nekaj gledalcev) se slismo ane, ni problema. Bos lahko s kako macolo malo pomagal
Levo je zloglasni lezaj amortizerja, ki ga najdes v twingotih in cliotih (ne vem od kdaj naprej) 19-ka ima precej vecjega, petka tudi. Na desni strani je koncna guma, k se na amortizer privije od zgoraj, na sredini pa tudi meni ni cisto jasno - po mojem bi moral biti gumijast blok, ki amortizer drzi v blatniku.
Tocno tko kot je samojed povedu. Od tega kar je prikazano na sliki, ti dejansko vidis le tisti desni del, ko odpres haubo. Levi in srednji del je pod plocevino in ju ne vidis, razen ce razdres
tista gumjas del se ponavad (po dolocenem stevilu km in udarcev z cestisca) splosci in nastane luft ki je nedlezen ob neravninah in luknjah na cesti sloh je opazen pri spuscenih avtih (vecja obcutljivost na luknje) lahko zamenjas samo gumo lahko pa tudi lezaj in pritrditev zgoraj.
Jast sem taprvo menjal gumo in je blo dobro kasna 2 mesca pol sm mogu seenkrat mejat use. Ponaredki so slabisi zato ce menjas take detajle priporocam original kar pa $ spolh ce dost km delas tako kot jast
Priporocljiva menjava ob menjavi fedrov in amor. ker vse skup potem dela boljse