cant waitDanch napisal/-a: ja slikce bojo jutr oblubm...se bom mal poigrov....
LP
Feltne za mojo R19 16V so ze gor 17" + SLIKE
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
feltne so lepe...kar pasejo na avtoDanch napisal/-a:Koncno ena hitra slikca z quick srecanja v LJ...
v PON pridejo se druge, ko si bom cajt vzel...![]()
Upam, da so tudi vam vsec kot meni, pridejo pa se distancniki + znizal ga bom za 3cm
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
- Little_tortilia_boy
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
sj newem kdo je to dojelDanch napisal/-a:Kaj mislis konkretno s tem...guma napisal/-a:Cool. Kva pa plug?
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
plug sm jst dojel da je podaljsek sam kwa j s tem mislukillah bee napisal/-a:Kwa, boli te Q , plug je podalsek, BTK![]()
!9ka je huda pa pika
glave sekal lp
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
Sam res pun k... ga mam ze...snega-zimeBlackWind napisal/-a:plug sm jst dojel da je podaljsek sam kwa j s tem mislukillah bee napisal/-a:Kwa, boli te Q , plug je podalsek, BTK![]()
!9ka je huda pa pikaja itak bog ne daj da bi kdo reku da ni huda
bo killah
glave sekal
drgac pa bo zdele z letnimi najbrz mal pizdarija..jao tale sneg
![]()
![]()
lp
Drgac sm pa res presenecen, ker sem pricakoval, da me bo bolj metalo po cesti...se kar dobr drzijo tele gume...