2006 Renault Clio RS (Uradno!)
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Preber cel post.ensiferum napisal/-a:res ne vem od kod teb te neumne informacije. V-tec se vklaplja glede na obrate ne pa glede na hitrostmetallic napisal/-a:ker se vtec prepozn uklop...![]()
Sele nad 150...
Nikjer nism dejansko napisu, da vtiji&co ne letijo, je pa res, da letijo ene 200% slabs kukr preberes na suxu, honda forumu,...

Hehe, ja to je pa res...metallic napisal/-a:Preber cel post.ensiferum napisal/-a:res ne vem od kod teb te neumne informacije. V-tec se vklaplja glede na obrate ne pa glede na hitrostmetallic napisal/-a:ker se vtec prepozn uklop...![]()
Sele nad 150...
Nikjer nism dejansko napisu, da vtiji&co ne letijo, je pa res, da letijo ene 200% slabs kukr preberes na suxu, honda forumu,...
lp Dejan
...ne bojo nobenga prodal...
Cist teoreticno, ce bi bla cena 25k evrov v slo (6M) bi vsi 50× rajs kupil GTija.
Tko da bo pomoje pod 25k...
Sam ful mi je cudn, gti ze dolg ni vec nc posebnga, pa ga vsi hvaljo in si ga zelijo, recimo RSa sta pa dejansko med najbolsimi, pa nobenga ne poznam (niti ne berem) da bi ga hotu...
Ceprou, po drugi strani, razlika pri preformansu med meganom in golfom ni tolk velika (na cesti) kot pri ceni...
Cist teoreticno, ce bi bla cena 25k evrov v slo (6M) bi vsi 50× rajs kupil GTija.
Sam ful mi je cudn, gti ze dolg ni vec nc posebnga, pa ga vsi hvaljo in si ga zelijo, recimo RSa sta pa dejansko med najbolsimi, pa nobenga ne poznam (niti ne berem) da bi ga hotu...
Ceprou, po drugi strani, razlika pri preformansu med meganom in golfom ni tolk velika (na cesti) kot pri ceni...

med meganom RS in golfom gti ni razlike
ta je pa dobra no pospesek 6.5 proti gti7.2 no ja kdo steje
ce vemo kako tesko je dosegati pospeske pod 7s
Drgac se mi zdi da je megane tudi na krog veliko hitrejsi kot golf.
pa tole mal poglej http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... highlight=
Drgac se mi zdi da je megane tudi na krog veliko hitrejsi kot golf.
pa tole mal poglej http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... highlight=
jast osebno ce se bi odloceval za nakup taksnega avtomobila nebi niti za trenutek pomislil da bi kupil kaksnega vw v skrajnem primeru ko bi me ze pamet zapuscala bi kupil astro OPC ker mi je vsecen avto pa se potegne dobro
samo dobro je to ker mi ni treba za enkrat tako pomembinh odlocitev sprejemat
pa itak da bo Renault 
samo dobro je to ker mi ni treba za enkrat tako pomembinh odlocitev sprejemat