Pokanje iz izpuha
Pokanje iz izpuha
Zadeva je sledeca...dons sm opazu da mi iz avspuha poka na mestu ko je avto przgan...a je to kej narobe..ce je kaj bi blo narobe?
Evo bil na servisu, priklopil na tester in bila zabelezena napaka za svecke...Samo mi je pa cudno ker mi nobena lucka opozorilna ni gorela. A je mozno to? Napaka je pa vseeno bila zabelezena. Zamenjal so svecke in zdj deluje lepse...pa se poraba se mi zdi da se mi je na computerju znizala.
Prej mi je avto v prostem teku delu rrrrrr tt...k ga je umes mal prekinlo pa poclo zdj pa lepo prede. Tuljave naj pa ne bi bile problem pr 1,2 16V 2004 letnikih...vsaj tko so mi zatrdil tam...naj bi bile bl problematicne pri 1,4 16V.
Mam pa se no vprasanje...kje je fora da napisejo v navodila in servisno da se svecke menjajo pri 60 000km, ce pa jih menjas ze pri 35 000
Pa se placat mores ceprou je avto v garanciji 
Prej mi je avto v prostem teku delu rrrrrr tt...k ga je umes mal prekinlo pa poclo zdj pa lepo prede. Tuljave naj pa ne bi bile problem pr 1,2 16V 2004 letnikih...vsaj tko so mi zatrdil tam...naj bi bile bl problematicne pri 1,4 16V.
Mam pa se no vprasanje...kje je fora da napisejo v navodila in servisno da se svecke menjajo pri 60 000km, ce pa jih menjas ze pri 35 000