Mrezica na maski odbijaca
Mrezica na maski odbijaca
Zivjo!
Zanima me, ce je potrebno za to da namestis ALU mrezico na masko odbijaca (to je na tisto crno satovje pri cliotu B2), kaksna homologacija ali kaj podobnega....ali je to sploh prepovedano ali smrkci ne komlicirajo s takimi stvarmi?
Hvala za odgovore!
Zanima me, ce je potrebno za to da namestis ALU mrezico na masko odbijaca (to je na tisto crno satovje pri cliotu B2), kaksna homologacija ali kaj podobnega....ali je to sploh prepovedano ali smrkci ne komlicirajo s takimi stvarmi?
Hvala za odgovore!
Verjetno imas sliko shranjeno na svojem disku. Pojdi na stran www.shrani.si in si to sliko nalozi na njihov streznik. Tam ti bo ponudilo moznost, da ti da povezavo za v forum. Tisto si skopiraj sem not. Ce ti se kaj ni jasno samo vprasaj.Wolfpack napisal/-a:Mene pa zanima kako se na tem forumu pripne kaksno sliko gor...rad bi pokazal kako mi je ratala mrezica
Odijac sem dal dol ja,pa jo pritrdil s tremi vijaki spodi in tremi zgori.
Zgornjo mrezco sem pa prilepu s silikonom..upam,da bo drzal.crno satovje je ostalo spodi ampak se ne vidi cez mrezico.
In zdej se mi clio veliko bolj dopade kot prej...ni vec tako vsakdanji in pust.
Nekateri so mi rekl,da je mrezica pregosta...se tut vam zdi tako?
Zgornjo mrezco sem pa prilepu s silikonom..upam,da bo drzal.crno satovje je ostalo spodi ampak se ne vidi cez mrezico.
In zdej se mi clio veliko bolj dopade kot prej...ni vec tako vsakdanji in pust.
Nekateri so mi rekl,da je mrezica pregosta...se tut vam zdi tako?