ne, firefox imambirkoff napisal/-a:Kaj si eden izmed tistih ki uporabljajo IE?Shusuglao napisal/-a:dajte popraviti velikost crk na portalu
glavni text (recimo pri novicah) je cisto premajhen in neberljiv, pa se vse je v enaki velikosti (najbolj se opazi pri Headlines ob strani) in rahlo mede
drugace pa kar tako naprej
Nov RK Portal - Komentarji..
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
to sem mislil

pa ce se da mogoce (tam ko pise "nepregledno") med vsako naslednjo novicko dati presledek in naslove v bold? (velikost je tu cisto super)
na tak nacin:

pa ce se da mogoce (tam ko pise "nepregledno") med vsako naslednjo novicko dati presledek in naslove v bold? (velikost je tu cisto super)
na tak nacin:
»Brez rocaja za zapiranje prtljaznika?
Nic rocajev, en rocaj, dva rocaja, avtomatika ...
Oziroma: zelo umazan, manj umazan, komaj umaza ...[more]
»Avto-salon v Celju
Po petih letih zopet slovenski avto-salon.
Od 7. do 13. aprila na celjskem sejmiscu ...
»Resevanje parkirnih stisk
Predlog za dve vozili na enem parkirnem mestu.
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
V tem primeru so to novicke iz sveta al kaj ma tam
Kot je reko ze se avtomatsko spreminjajo in s tem nima on nic:) Razn ce jih gre rocno pisat
sam ne vrjamem da bo mel cas
Glede portala pa itaq da ne more bit vse takoj tak kot vam bo vsec
sam pa vrjamem da mu bo uspelo....
P.S. Birkoff kaj si gledal tam pri meni kaj? Sprasujem za tisto galerijo ki pomojem nebi bla slaba zato stran....LP
P.S. Birkoff kaj si gledal tam pri meni kaj? Sprasujem za tisto galerijo ki pomojem nebi bla slaba zato stran....LP
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Najprej bi pohvalil sam izgled portala, predvsem postavitev. Vendar pri pogledu na nov banner me kar spreleti. Vsi ste ljubitelji vozil Renault a v baner napisete ime te firme z malo zacetnico. Mislim, da si Renault tega ne zasluzi.
Naziv portal ljubiteljev renault vozil mi nekako izgleda in zveni, kot da je bila narejen 5 pred 12. Predlagam, da se v banner napise portal ljubiteljev vozil Renault, ki zveni bolj spostovalno do proizvajalca.
Pa brez zamere.
Naziv portal ljubiteljev renault vozil mi nekako izgleda in zveni, kot da je bila narejen 5 pred 12. Predlagam, da se v banner napise portal ljubiteljev vozil Renault, ki zveni bolj spostovalno do proizvajalca.
Pa brez zamere.
Biv?°i lastnik Renault Espace Privilège 2,2 dCi (10/2005)
- killah bee
- killah bee
- killah bee
- killah bee