Blue 1.8 16V

Predstavite Vašega Renault-a
Uros1

Blue 1.8 16V

Odgovor Napisal/-a Uros1 »

Evo ga, koncno je doma.:smt043 Dolgo je bil pricakovan in se dlje sem ga iskal - cca 1 leto. Avto je res v nulo ohranjen in servisiran. Delan je za italijansko trzisce, kar pomeni - originalno sportni Momo volan in prestavna rocica, beli stevci ter originalni zadnji sportni lonec Momo.

Zaenkrat le dve fotografiji, ker je vreme slabo. Ko bo opran in ociscen, pa sledijo nove.

Slika

Slika

Je pa huda razlika od mojega prejsnjega cliota 1.2 - 57 KM na 1.8 16V - 135 KM. :twisted:

LP Uros
Uporabniški avatar
RedWind
Kraj: kamnik

Odgovor Napisal/-a RedWind »

zgleda res lep... 8)

kok ma pa kj km?

glede razlike v konjickih je pa treba tud registracijo in crno zlato upostevat :wink:
Zadnjič spremenil RedWind, dne 16 Feb 2006, 12:55, skupaj popravljeno 1 krat.
vesolc
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a vesolc »

ej tastar majka...tega sm jest gledov, sicer samo na fotkah, pa mal dnar skup pacov, ker zgleda res hud. Dej mal pofotkej se pa vrz fotke gor. Ce je masina dobra, pol res dobr nakup :smt009
Uporabniški avatar
_DARE_
Kraj: Lj

Odgovor Napisal/-a _DARE_ »

hud stroj :twisted: dej se kej fotk :D
Dare

Slika
Uporabniški avatar
BoneS

Odgovor Napisal/-a BoneS »

zelooo lep..barva je itak najhujsa tale.. 8) 8)
Slika
Uporabniški avatar
killah bee
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a killah bee »

Majka :smilecolros: Prava petarda :smt043
Uporabniški avatar
Liquid
Kraj: Tolmin

Odgovor Napisal/-a Liquid »

goriska targa,sej clovk ne more verjet :D

hud stroj,upimo da bo laufal kot se zagre :twisted:
1991 R19 GTS 1.4
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
Uros1

RedWind napisal/-a:zgleda res lep... 8)

kok ma pa kj km?

glede razlike v konjickih je pa treba tud registracijo in crno zlato upostevat :wink:
Km ima 150.000.

Glede registracije in benzina - zdej sele razumem zakaj je ljudem s takimi strojcki vredno placevati toliko za to dvoje. Verjemi mi - vredno je!!!!!!!!!

Ko v tretji pri 4500 obratih pohodis gas te kar stisne pri srcu :twisted:
Uros1

vesolc napisal/-a:ej tastar majka...tega sm jest gledov, sicer samo na fotkah, pa mal dnar skup pacov, ker zgleda res hud. Dej mal pofotkej se pa vrz fotke gor. Ce je masina dobra, pol res dobr nakup :smt009
Glede ohranjenosti - nikoli hujse karamboliran - torej karamboliran le sprednji desni blatnik. Kupil sem od prvega lastnika. Pred 2 meseci je bil na avtu opravljen servis v vrednosti cca 800 EUR - vsi jermeni, tekocine, olja in filtri, vzigalni kabli, amortizerji, in se nekaj malenkosti. Avto je bil tudi pravkar spoliran.

Tko da - masina je za te km kot nova. Poraba pa ob precejsnji zacetni navdusenosti cca 11 L/100 KM.

Fotke pa bodo takoj, ko ga operem in pocistim.

LP Uros
Zadnjič spremenil Uros1, dne 31 Mar 2006, 12:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
BlackWind
Kraj: Kranstrdam

Odgovor Napisal/-a BlackWind »

Uros1 napisal/-a: Dej enkrat se morva zment za en tak primerjalni drag - sej vem, da nimam sans, sam me zanima za kaksno razdaljo bi izgubil. :)
hoho killah :D zdj pa bo ;)
drgac pa lep avtocek :D pa mocn tut ;) zakon...kaj pa pleh je lepo ohranjen :?: je bil kdaj razbit...ker tak avto je kar tezko dobit ohranjen, ker se ponavadi zamenja 100 lastnikov tko da sploh ne ves kateri si, pa se vsak ima svoj nacin voznje in glede na motor ga je vsak sigurno mal pritiskal...no sej ce je pa redno servisiran pol pa ni panike... naj ti dobro sluzi ;) pa velik varnih kilometrov...aja barva je pa tudi lepa...skorej crna ze :D hehe
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom :P
www.avtohisa-REAL.si
Uporabniški avatar
schkorc
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a schkorc »

Cestitam za nakup, ker je bil po mojem mnenju zlo dober in predvsem ugoden nakup (sicer mi ni uspelo it pogledat avta v zivo, ampak sem ga spremljal na avto.netu in mi je deloval dober :)). Te pa razumem kako se pocutis, ker sem bil na podobnem tudi sam :).

Drugac pa cuvat avto, ko suza oko, pa bo vse vredu :D, aja pa se priporocamo se za kaj vec slikc :).

LP, Primoz & bratec 16V :)
Avtoslalom? Več na www.amd-sempeter.si
Uros1

schkorc napisal/-a:Cestitam za nakup, ker je bil po mojem mnenju zlo dober in predvsem ugoden nakup (sicer mi ni uspelo it pogledat avta v zivo, ampak sem ga spremljal na avto.netu in mi je deloval dober :)). Te pa razumem kako se pocutis, ker sem bil na podobnem tudi sam :).

Drugac pa cuvat avto, ko suza oko, pa bo vse vredu :D, aja pa se priporocamo se za kaj vec slikc :).

LP, Primoz & bratec 16V :)
Jaz tudi upam, da je dober nakup. Zaenkrat razen tega, da je jermen servo volana za zategnit, druge napake se nisem odkril.Aja pa stikalo za odpiranje levega stekla mi ne dela :( . Ampak bomo porihtal.

Hvala, mi dost pomen, da ti reces, da naj bi bil vredu, ker kolkr spremljam ta forum, sem dobil vtis, da obvladas tele 1.8 16v cliote.

Bi blo pa lepo enkrat eno srecanje cliotov in 19-tk 1.8 16V narest :)

Ja slikice pa bodo, ko bo malo lepse vreme.
Uporabniški avatar
immortal
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a immortal »

Hud clio. Upam da ti bo dolgo sluzil in da ti bo nudil veliko uzitkov. Jst osebno bi pokrovcke na feltnah pobarval na barvo feltn. Meni osebno bi bilo bolj vsec.
SlikaSlika
Xsara 1.6
Uporabniški avatar
Mitto

Odgovor Napisal/-a Mitto »

uff makina 8)
5h00t3r
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a 5h00t3r »

Uros1 napisal/-a: Fotke pa bodo takoj, ko ga operem in pocistim
Cas bi ze bil, da "operes" avto.

Cakamo slike!