Zaenkrat le dve fotografiji, ker je vreme slabo. Ko bo opran in ociscen, pa sledijo nove.

Je pa huda razlika od mojega prejsnjega cliota 1.2 - 57 KM na 1.8 16V - 135 KM.
LP Uros

Km ima 150.000.RedWind napisal/-a:zgleda res lep...![]()
kok ma pa kj km?
glede razlike v konjickih je pa treba tud registracijo in crno zlato upostevat
Glede ohranjenosti - nikoli hujse karamboliran - torej karamboliran le sprednji desni blatnik. Kupil sem od prvega lastnika. Pred 2 meseci je bil na avtu opravljen servis v vrednosti cca 800 EUR - vsi jermeni, tekocine, olja in filtri, vzigalni kabli, amortizerji, in se nekaj malenkosti. Avto je bil tudi pravkar spoliran.vesolc napisal/-a:ej tastar majka...tega sm jest gledov, sicer samo na fotkah, pa mal dnar skup pacov, ker zgleda res hud. Dej mal pofotkej se pa vrz fotke gor. Ce je masina dobra, pol res dobr nakup
hoho killahUros1 napisal/-a: Dej enkrat se morva zment za en tak primerjalni drag - sej vem, da nimam sans, sam me zanima za kaksno razdaljo bi izgubil.
Jaz tudi upam, da je dober nakup. Zaenkrat razen tega, da je jermen servo volana za zategnit, druge napake se nisem odkril.Aja pa stikalo za odpiranje levega stekla mi ne delaschkorc napisal/-a:Cestitam za nakup, ker je bil po mojem mnenju zlo dober in predvsem ugoden nakup (sicer mi ni uspelo it pogledat avta v zivo, ampak sem ga spremljal na avto.netu in mi je deloval dober). Te pa razumem kako se pocutis, ker sem bil na podobnem tudi sam
.
Drugac pa cuvat avto, ko suza oko, pa bo vse vredu, aja pa se priporocamo se za kaj vec slikc
.
LP, Primoz & bratec 16V