to presodi policist na samem mestu..mnamrec, js se nism vidu patrulje, k bi mela naprave za dolocanje glasnosti..
sm pa na seminarju uprasu, kok pol doloc, da je preglasno??
Pa je reku inspektor, da so izurjeni iz tega
drgc pa se ena povezava do mejnih vrednosti hrupa v okolju..
jagermeister napisal/-a:mene zanima kok mas lahko naglas med potjo pa ce te policaj ustavi kaj ti lohk tezi zaradi muske pa kaksne so kej kazni ce so seveda
hvala za odgovor
nc ti ne more!
Policija intervenira na podlagi prijave, se pravi ce kdo prijavi te lahko kaznuje.
picka jim materna, kok se nj jst zgovarjam? K me najprej slisijo, potem vidijo in sele potem jih jst vidim :D:D
mater vola, se tuki bojo tepl po zepu
Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
ja moj je pa ful tih ja...mhm...sigurn...jaaaaa tocn, ful tih je...sam 135 dB, to ni nic
ah je ze bil kdo kaznovan?? kok jst vem nbeden, ker tle je ni v mejah zapisano kok mas lahk naglas radio, za mene je prenaglas 100 db za nekoga pa 50 db.
ja vsaj jst si logicno razlagam to kot krsenje javnega reda in miru, torej pribijas z odprtimi sipami cez mesto ali strnjeno naselje z hisami ob cesti.
Stos tega zakona je samo v tem, ce se zaletis v resilca, polcaja al pa kako drugo tuliluli vozilo se ne mors sklicevat da ga nisi slisal, ker ce ga nisi slisal pol si mel musko prevec naglas. Kar pomeni da si kriv v vsakem primeru, ali v obeh