Hvala
Megane dci ne vzge - pumpa?
Megane dci ne vzge - pumpa?
Danes mi megane 2002 dci ni hotel vzgati. Ker sem bil na avtonetu, so mehaniki nekaj dregal pod sprednjo desno gumo in je vzgal. Baje zanic bencinska pumpa. Cena menjave kao cca 60.000 sit, kar se zdi meni malo sumljivo prevec. A ima kdo priblizne realne cene in morda sliko oz diagram kako to spodaj zgleda, da bom zjutraj vedel kam zokat 
Hvala
Hvala
Re: Megane dci ne vzge - pumpa?
MHMoby napisal/-a:Danes mi megane 2002 dci ni hotel vzgati. Ker sem bil na avtonetu, so mehaniki nekaj dregal pod sprednjo desno gumo in je vzgal. Baje zanic bencinska pumpa. Cena menjave kao cca 60.000 sit, kar se zdi meni malo sumljivo prevec. A ima kdo priblizne realne cene in morda sliko oz diagram kako to spodaj zgleda, da bom zjutraj vedel kam zokat
Hvala
Koliko kilometrov pa ima avto
Mislim pa da je pumpa se drazja, tko da je men ze kr mal suljivo nizka ta cena za 60.000 sit.
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Re: Megane dci ne vzge - pumpa?
Bencinska pumpa pri sprednjem kolesu? A ni ponavadi v tanku?
lp Dejan
avto je dci, ti pa omenjas da je sla bencinska pumpa...
jah, pri dizlih mas dve pumpi, visokotlacno in nizkotlacno...in ena je res pri desnem kolesu, blizu no, vsaj pri laguni II je tako...ce ti je sla ta, je res pocen u primerjavi z ono u tanku...no, vsaj za lagunco pride okol 50k nova original...prever najprej use kontakte okol pumpe in jih zmer, ce pa ne gre drugac, pa zamenji...
jah, pri dizlih mas dve pumpi, visokotlacno in nizkotlacno...in ena je res pri desnem kolesu, blizu no, vsaj pri laguni II je tako...ce ti je sla ta, je res pocen u primerjavi z ono u tanku...no, vsaj za lagunco pride okol 50k nova original...prever najprej use kontakte okol pumpe in jih zmer, ce pa ne gre drugac, pa zamenji...
Sicer stara tema, vendar nikjer ne zasledim enega podatka...
... ko crkne pumpa, avto vergla ali ne?
Se boljse bi pa bilo, ce bi mi znal povedat nekdo kaj bi lahko bilo narobe. (1.9dci 03 megane) Avto da normalno sam kontakt, ko pa bi moral vzgat se ne zgodi nic, ampak samo 2X zapiska in po nekaj casa napise electric fault (ele. napaka) in ventilator kilerja pricne vertet (ko ugansem kontakt ventilator se par minut vrti)???
Edino kar sem se opazil, je to, da prvic ko mi ni hotel vzgat je bil avto sigurno se ogret in bi moral pri kontaktu (kolikor vem) dvignit tudi kazalcek temperature vode, vendar ga ni (kazalcek nivoja nafte je dvignil)!
Crknu racunalnik?
Crknil kaksen termostat pa preventivno noce vzgat?
???
Se boljse bi pa bilo, ce bi mi znal povedat nekdo kaj bi lahko bilo narobe. (1.9dci 03 megane) Avto da normalno sam kontakt, ko pa bi moral vzgat se ne zgodi nic, ampak samo 2X zapiska in po nekaj casa napise electric fault (ele. napaka) in ventilator kilerja pricne vertet (ko ugansem kontakt ventilator se par minut vrti)???
Edino kar sem se opazil, je to, da prvic ko mi ni hotel vzgat je bil avto sigurno se ogret in bi moral pri kontaktu (kolikor vem) dvignit tudi kazalcek temperature vode, vendar ga ni (kazalcek nivoja nafte je dvignil)!
Crknu racunalnik?
???
Odklopi mu akumulator za 10 minut pa zopet probaj. Morda pomaga, po resetuFBR napisal/-a:Sicer stara tema, vendar nikjer ne zasledim enega podatka...
Crknu racunalnik?
???
Ja pa dej najprej zadevo priklopi na comp, da sploh vidis kaj je narobe.FBR napisal/-a:Zal ze probal... in ravno ene 10 min je bil odklopljen... nobenega efekta...
Ve mogoce kdo kolk stane rac.?
A ni skoda full kesa dajat za racunalnik avta, da probas ce je to napaka?
( ce ze poklici na odpad in kupi rabljenega, ali pa avtoelektronika v LJ to ugodno porihta).
Morda je pa res kaka malenkost, zaradi katere avto ne dela...