Twingo 1.8 16 V

Modifikacije vozil
Uporabniški avatar
BlackWind
Kraj: Kranstrdam

Odgovor Napisal/-a BlackWind »

jap modri tako kot sem rekel....
pol se kr strinjava :)
bos pa pelov enkrat en krog z raketo an ;)
lp in veliko uzitkov...po pamet... ;) no sej pomojem ti si ze dost zrel za ihahaje 8)
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom :P
www.avtohisa-REAL.si
modriDIRKAC

Odgovor Napisal/-a modriDIRKAC »

ni problema k se mal ceste posusijo....
glede srece na cesti pa....IZ TVOJIH UST V BOZJA USESA :D
Uporabniški avatar
BoneS

Odgovor Napisal/-a BoneS »

modri, a si kj ze poskusu, kok leti zverina?
Slika
Uporabniški avatar
re-volt
Kraj: jesenice

Odgovor Napisal/-a re-volt »

hehe modri zrel za vožnjo... po tistem kovancu za 5SIT bi se to dal mal razglablat, lol :)
Uporabniški avatar
schkorc
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a schkorc »

@BlackWind: No vidis ti si dedc, ne pa tvoja punca :). Jst sem upal, da moj post ne bo sprejet kot provociranje ali kaj podobnega. Aja pa jst tud rad preberem kak konkreten post (ne glede na dolzino) iz katerega po branju tudi kaj izvem.

@All: Vsem (oziroma tistim, ki se niso), ki so se trudli pa prebival cez te dolge poste v tej dolgi temi priporocam tudi branje te teme :
http://rk.avtomobilizem.com/renaultforu ... sc&start=0
(sploh od 2 strani dalje oziroma od mudelovega posta)

Pa ce bote se dolg govoril, kak me je fajn brat (sej ne delam nic druzga kot sam tipkam tist kar mislim, pac nic posebnega), vam grozim, da bomo cez kako leto preko mreznega marketinga trzli komplet knjig z se ne znanim naslovom :D.

@modriDIRKAC: Tist, kar ti je blo pa nerazumljivo v tistem mojem postu glede oglasnika, sem pa mislil, glede na to, da je klicatelj omenjal, da so vgradili v Twinga turbo motor (ni cist ziher ampak kolega prav, da je slisal 1.7 iz volva, ceprav pa bi naj bil po govorici bolj nas okolis, zato mi ni stimal :), no ja sej stima sam avto, al pa klicatelj ni taprav :)), pa da rabjo se vec zraka, sem najprej posumil na tebe, oziroma tvojga Twinga (zarad 1.7), sam se mi zdi, da je verjetn bil misljen drug turbo Twingo. No ja verjetnost, da se bo letos vozlo po cesti vec kot 2 tTwinga je pa? Matr je tezk pisat, ce hoces nakazat za kaj se gre, v bistvu pa noces razkrit za kaj se gre :D. No sej, ce se zdej kdo ve kaj se gre pol pa tud :).

@All: Aja pa lahk verjamete v to kar modri pise o taksnih projektih. Sploh to, da prakticno ni ljudi, ki bi se taksne prjekte loteval (no ja vsaj jaz jih ne poznam, take da bi to nardil za nek cloveski denar). Cena, ki jo je rekel modri torej cca. 200k SIT za menjavo motorja (takega, ki ga serijsko ni bilo v takem avtu) se men zdi celo malo prenizka. No itak se bo vecini zdela visoka, ampak, ce ima kdo moznost, naj gre sam gledat kdaj kako stvari potekajo. Pol bote vidl o kakem delu je tu govora. Sej kdaj gre mal lazje, kdaj pa tud mal tezje (bi mogl videt nas pri zadnjem projektu :) :mad:, mislim da bi blo vecini lazje dat 400k SIT, kot pa delat take stvari, aja pozabu oment, da "smo" sam za materijal zdeval verjetn cez 500k SIT (ni racunanga dela), nardil smo pa serijski avto :mad: (ne ne nikol vec, nikol vec, ne ne,.... sploh pa VW pa njegov VR).

BTW: Bi blo zanimiv videt oba Twinga na letosnjih slalomih :twisted:

LP, Primoz
Avtoslalom? Več na www.amd-sempeter.si
melonca'r
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a melonca'r »

pomoje je vecja verjetnost, da se bosta oba tTwingota srecala na kaksnem dragu, kot na slalomu.
Odgovori