R 1.4 8v Five

Modifikacije vozil
Odgovori
Uporabniški avatar
Fuego 85

R 1.4 8v Five

Odgovor Napisal/-a Fuego 85 »

Imam nekaj vprasanj glede tega motorja. Original ima uplinjac, bi se poraba kaj zmanjsala z elektronskim vbrizgom? Kaj vse je treba dobit da se vspostavi ta elektronika? Je obstajala R5 injecktion? Ali bom to nasel v Cliu 1?

Potem bi rad vedel kaj vec o 1.4 energy motorju? V cem se razlikuje od navadnega? Mislim da ima kar lepih 80ks...

Jaz imam v petki ta motor, odlicno ohranjen, 60k prevozenih... Predvsem zato ker je dober, ga sicer nebi spreminjal, vendar ce bi slo kaj na izi in nebi skodovalo.. Zakaj pa ne :wink: ? Menjal bi pa samo z orig. deli...

Aja, pa se nekaj bi rad vedel, zgolj kot zanimivost... Kaj da temu 1.4 motorju tak poseben zvok? To ni, da bi ga preslisal :D ...

Lp
Uporabniški avatar
Shusuglao
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

a five nima nic elektronskega vbrizga?
kaj je potem notri? C1J?
kateri uplinjac?

sicer pa uziva v uplinjacu ce ga imas, meni osebno gre elektronika in neodzivnost gasa blazno na jetra
poraba z elektronskim vbrizgom nebi bila manjsa, morda bi bilo vec konjev
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Uporabniški avatar
Fuego 85

Odgovor Napisal/-a Fuego 85 »

Lol zdaj si me pa malo zmedel... Skoraj bi trdil da je uplinjac. Brez fitra se ze dere tako... Ko sem zadnjic notri bulil, je izgledalo zelo uplinjacu podobno :lol: ! Vsaj glede na loputo in kar nekaj kovinske mase...

Po tipih pa teh stvari res se ne poznam, si mi pa naredil luste da grem stvar preverit :lol: ! S5 bom ob polnoci z baterijo skakal okoli avteka :D ...

Lp
Uporabniški avatar
Shusuglao
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

Fuego 85 napisal/-a: S5 bom ob polnoci z baterijo skakal okoli avteka :D ...

Lp
:lol:
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Odgovori