Nakup feder

Kotiček renojevih starodobnikov
Uporabniški avatar
damjan
Kraj: Celje

Nakup feder

Odgovor Napisal/-a damjan »

Pogum zbiram za nakup fedrov, so Apex, klicu pa Rudolfa v MB in A3M v LJ.
in kaj vam mam za povedat...
Rudolf pravi da ma fedre za 24jurjev, a3m iste za 13jurjev. Govorim o fedrih, ki bi znižal moj jajc za 3.5 cm in še malo(ker je to pac apex) ;)
Pol ma pa rudolf za jurja dražje -70, a3m pa za 23jurjev.
Zej pa mi nej en pove, kdo se dela norca iz mene. In ne, v a3mu ni to cena za 1feder ampak za komplet dveh, še izrecno sm vprašu.
vsaj za dva vem, ko mata spušcen jajcek, povejta kolk sta vidva dala za fedre in pa za kolk sta spustila

v torek gem še v a3m osebno, da se prepricam, da ni kdo to res zbluzu in kr kupim -35 mm Apexe, brez da bi poslušu mojo punco, ki bo stala za mano in govorila da sem cepec ;)
Adopt, adapt and improve...
R5 1.7T 5v
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Hehe:) No tud jaz sem bil v a3m v mb in so mi rekli sledece:) fedre -3.5 cena 26000 to sta obe:) Kje pa si ti zvedo za ceno 13k? Pa tud ne veM:) Mogoce je bla mislena ena? Kar pomojem tud drzi:) Aja pa ko bos montiral a ne:) Mi daj na ps napisat kolk te je prislo vse:) Ker jaz tud nacrtujem to sam nimam dnarja:P Zaenkrat za to:) Pa rad bi vidu kak se vidi 35mm manj:) Ce je sploh kaka razlika:)
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
đuro_Pb-g
Kraj: maribor

Odgovor Napisal/-a đuro_Pb-g »

ja daj pol slike gor! ker jas bi mogo tud malo spustit! samo jas sem rezmislo da bi malo vec dol spusto,samo pol nevem kak bi blo z kolmi ko bi dau gor 15ke!! :? :? pomoje bom prvo nabavo felne pol pa spuscanje!! ti pa daj slike gor da vidimo!!hehe :D :D :D
Uporabniški avatar
damjan

pa saj sm ga vprašal al je to cena za eno ali dve fedri pa je rekel 13jurjev. mater, mater, mater... too good to be true!
hocem jih it kupit, da že neham sam sebe zajebavat. skoz govorim sej bom, sej bom nardim pa ne nic, ce bi si pa fedre koncn šel kupit bi pa bil primoran spustit.v torek grem osebno v LJ na a3m pa bomo vidli kaj bo.

tt mesec sm pa sam za avto že ven vrgu prek 40jurjev pa še 20 jih gre v soboto, to so pa že extremi ;)
R5 1.7T 5v
Uporabniški avatar
MaTe0

In kaj si kupo? oz. kaj si popravo? oz. registracija?:)
Uporabniški avatar
damjan

registracija je bla prejšn mesc ;)
iz anglije cakam na volan, na kit za odpiranje prtlažnika. lager je odpovedu, bremz plošcice sm zamenju, pa še za fertajler, ki zej menjan sm dal 5jurjev.
se nabere :P
v soboto pa predvidoma še ene 15-20000 za centralno in pa gajbo pira :P
R5 1.7T 5v
Uporabniški avatar
MaTe0

Hehe:) Kaj to mas nek kit za odpiranje prtlaznika? Kaj je to misleno? Centralno sexy:P Jaz pa bi rad mel alarm:P kolk si dal za centralno?:) + delo seveda:P
Uporabniški avatar
pamečan
Kraj: Pameče

Odgovor Napisal/-a pamečan »

js sem dal za apex fedre 24k! drugac me je pa vse skup prislo 47k vklucno z homolomo! avto je pa nizji za 6cm!
Uporabniški avatar
urosr
Kraj: Smartno ob Paki

Odgovor Napisal/-a urosr »

MaTe0 napisal/-a:Hehe:) Kaj to maš nek kit za odpiranje prtlažnika? Kaj je to mišleno? Centralno sexy:P Jaz pa bi rad mel alarm:P kolk si dal za centralno?:) + delo seveda:P
Prtljažnik na el. odpiranje nardim jst, sm že zmontiru na par renojev, ce te zanima vec info na PM
Uporabniški avatar
damjan

glih sm se menu, centralnega ta tedn še ne bo, kr je v delavnici prevc mrzl ;) dal bom zanj 15jurjev, delo bom pa sam pol ko bo prišlo pa do problemov z kabli mi bo pa pomagu en sorodnik, ce men ne bo šlo, ceprav je to bolj butecproof stvar.
Oni kit je pa elektromagnetni kit, pol bom mel gumbek v avtu. sej sm napisu v drugi temi: zadno letvico bom zravnal in ne bo vec klucavnice.
v daljin prihodnosti se bo pa to zgodil tudi kljucavnicam v sprednih vratih, ceprav ce kej crkne...kaj pol ;)
R5 1.7T 5v
mikki
Kraj: Florjan - Šoštanj,Velenje

Odgovor Napisal/-a mikki »

Uuu Damjan dobr projekt si se ti tole lotu zdaj delat. Fajn to. Pa kaj je to zadnje case kaksna bolezen, da vsi petkasi rabimo nove fedre ?? :D Ko bos zrihtal v A3M-u pa povej kako in kaj. :) Aja pa ce si iz Celja, ima tudi Rile v Velenju licenco od Apex-a. Dej se se tam pozanimej, pa mislm da ti je se blizje kot LJ.
Uporabniški avatar
MaTe0

Aha:) tak :P Mah U-r-o-s tebo bom za kaj druga porabo:) sam se se zdaj ne mudi:P Damjan ti pa glej da bodo slikce :) Da bomo lahk vsi wao wao:P :) heh
Uporabniški avatar
damjan

alo, sej sm napisu, da vse še na vodi plava zarad financ, telefon sm si tut mogu nov kupit, kr sm starga zje**u...
sploh pa, kr bo z mano najbrž moja punca, ki noce da spustim jajcek, bo to še tok težje ;)
glavn da se kolesa vrtijo in da se vsej neki dogaja okol avta :P
R5 1.7T 5v
Uporabniški avatar
damjan

je*i denar, sej trdo delam poleti... :P
voila, fedre so tu...
Slika
Slika
Slika
Slika

So -35mm, upam da se bojo še kej posedle ;) V LJ v a3m cena 23544 sit.

Zej pa rabin nasvete kam pelat to not dat pa obenem tršat amortizerje...pamecan, urosr, pomagajta :!:
R5 1.7T 5v
Uporabniški avatar
Risanka
Kraj: Andraz nad Polzelo

Odgovor Napisal/-a Risanka »

Zmontira ti jih lahko:

Rile - Velenje
Ducman - Izvoz za Šempeter smer Polzela

Pa oba sta pooblascena monterja za Apex vzmeti. :wink:
I LOVE LASKO PIVO:)
Slika