Twingo Zarometi
kaj se kaksne obstajajo razen tistih katere slike sem prilepil na prvo stranraljaz napisal/-a:Jaz sm pa vidu, da ma lexsus style luci tud technoracing v Kranju, vendar so mi te iz a3m lepse.
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
to je stvar okusa seveda...ampak meni in tebi raljaz se zdijo definitivno model kot ga imava midva lepsiraljaz napisal/-a:mal mi spomin pesa sam pomojem so une k majo znotraj okrogle luci, k si jih ze prlepu gor in se lepo opaz kere so lepse.
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
Nic posebnega kot sama menjava!
Pa da se dobr nastavi kot zarometa.
Drugace pa pase srauf na srauf.
Edino ce imas starejsi model od 98ga zna bit ksna malenkost drugac pa bi mogl pasat srauf na srauf.
Pa da se dobr nastavi kot zarometa.
Drugace pa pase srauf na srauf.
Edino ce imas starejsi model od 98ga zna bit ksna malenkost drugac pa bi mogl pasat srauf na srauf.
...prej bo dala, prej bo frej...
Ni vazno al je mucek ali pesek... Vazno, da je mesek...
Ponosni clan Reno kluba Slovenija
Ni vazno al je mucek ali pesek... Vazno, da je mesek...
Ponosni clan Reno kluba Slovenija
jp meni so na servisu mal prevezali konektorje (ostalo pa sede srauf na srauf), sicer nimam starejsega modela od 98, ampak je 98 marec...pol cez polovico leta 98 so pa ze delali novejse armature in luci v enem kosu (samo ne clean steklo) taksne kot jih imas ti krizi....James napisal/-a:Imam eno ponudbo sprednjih najnovejsih luci od Twingota. Zanima me kaj vse je potrebno narediti pri zamenjavi starih luci z novejsimi? Blackwind?
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
Koncno sem nabavu nove gladke luci. Morm priznati, da sem prijetno presenecen nad izboljsavo izgleda, saj avto kar zari z temi lucmi.
Montaza ni bila zahtevna, edino konektorje sma morala s fotrom malo prirediti. Pa po montazi sem sel na servis, da so mi nastavili svetilnost.
Bom poslikal pa dodal slike v galerijo.
Bom poslikal pa dodal slike v galerijo.
kupi v a3m-u zarnice ki so modre in dajejo belo svetlobo...super white mislim da se imenujejo stanejo pa cca 2,3k, pa se bele ledice mors kupt (parkirne) tako da v kombinaciji lepo modrikasto belo svetijo, in sedaj ce imas ta nove lucke, si kupi se krom zarnice za zmigovcke, tako da ne seva tista oranzna barva ven iz paraboleJames napisal/-a:Zanima me katere zarnice imate v sprednjih luceh? Standardne bi rad zamenjal z kaksnimi, ki dajo belo ali modrikasto svetlobo. Zdaj pa ne vem katere se dobro odnesejo.
Nekaj sem gledu v Sparu in Conradu, samo ne vem kako pa kaj.
lp
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si