osvetlitev ventilacije r19
osvetlitev ventilacije r19
ce prav predvidevam je tisti del za ventilacijo osvetljen? Ker je pri meni popolna tema. Kako se to podre? Nekaj sem ze gledal pa ne vem kje bi bili kaksni vijaki. Pa se ura mi mal strajka...par dni ne dela, potem se pa malo premakne...pa spet ne dela. Verjetno slab stik zadaj?
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
jp tko kot je c'bel napisal vzadi mas pol tiste zajle ampak kr korajzno mors tist ven dobit na zadnji strani te ventilacije mas pa zarnco tak crn ***** bos vidu ga prim pa zavrt v levo in bos ven potegnu pa bos vidu zarnco in jo zamenji ajnfoh ko pasulj
jst mam pa neosvetljeno polje na armaturi kjer kaze nivo benza v tanku. ce hocem to zarnco zamenjat moram razdret celo armaturo tam pr stevcih in sevce vbistvu ven vzet al je kaka bolj na izi druga varjanta?
jst mam pa neosvetljeno polje na armaturi kjer kaze nivo benza v tanku. ce hocem to zarnco zamenjat moram razdret celo armaturo tam pr stevcih in sevce vbistvu ven vzet al je kaka bolj na izi druga varjanta?
Pri ventilaciji odvijes plastiko pod temi gumbi in z roko od zadaj poskusi odvit zarnico, ki je skupaj z grlom. Ce pa hoces snet se zajle, pa moras bit kar spreten...jaz sem se kar namucil.
Instrumentno plosco pa vzames ven v 15 min.
Odvijes dva vijaka nad instrumentno plosco, odvijes plastiko pod volanom, odvijes dva sraufa, ki drzita instrumentno plosco, snames konektorje ven (trije ali stirje) in seveda zajlo za stevec (brzinomer
).
Zajla se kar mocno drzi gor, zato z obcutkom, da ne bos moski del zajle unicil, ker potem nic od brzinometra.

Instrumentno plosco pa vzames ven v 15 min.
Odvijes dva vijaka nad instrumentno plosco, odvijes plastiko pod volanom, odvijes dva sraufa, ki drzita instrumentno plosco, snames konektorje ven (trije ali stirje) in seveda zajlo za stevec (brzinomer
Zajla se kar mocno drzi gor, zato z obcutkom, da ne bos moski del zajle unicil, ker potem nic od brzinometra.

Tudi jaz ma ta problem ampak ne razumem ali lahko samo plastiko ki je pod gumbi umaknem ali moram tudi tiste zajle umaknit?Bojci napisal/-a:Pri ventilaciji odvijes plastiko pod temi gumbi in z roko od zadaj poskusi odvit zarnico, ki je skupaj z grlom. Ce pa hoces snet se zajle, pa moras bit kar spreten...jaz sem se kar namucil.
.....![]()
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Pri meni na devetnajstki je leva stran obratomera slabse osvetljena. Mislim da mi je zarnica umrla- Sej to ni normalno a ne, da je tako osvetljen ?Bojci napisal/-a: Instrumentno plosco pa vzames ven v 15 min.
Odvijes dva vijaka nad instrumentno plosco, odvijes plastiko pod volanom, odvijes dva sraufa, ki drzita instrumentno plosco, snames konektorje ven (trije ali stirje) in seveda zajlo za stevec (brzinomer).
Zajla se kar mocno drzi gor, zato z obcutkom, da ne bos moski del zajle unicil, ker potem nic od brzinometra.![]()
Vse sem tako naredil in odsraufal vendar nisem vedel koko naj snamem zajlo za stevec. Ali naj potegnem okrogel bel konektror alin naj ga zavrtim ali se kje razdeli..
Prosim za nasvet.