norislovar napisal/-a:Razmisljam, da bi dal na svojega crnega Twingeca gladke sprednje luci, samo ne vem kje se jih splaca vzet. Kaksne rabljene bi se splacalo. Kaksne so kaj cene? Ker nove so predrage.
zadaj bi dal pa mogoc bele luci (ne vem, ampak standardne luxuske ma ze vsak). Ne vem, morm se malo razmislit.
clear steklo luci misls an...to te pridejo rabljene cca 15k ...lahko kupis od zbitega avta, tako da je steklo celo in da je kaksen uses odlomljen od udarca, in ga potem zasvasas (plastiko) in jih zato mogoce se kaj ceneje dobis...tastare se pa tudi da prodat za enako ceno ali se malo bolje
morm ti pa rect da na crnega zelo zelo pasejo clean look luci

lexuske imamo ene 3je ali 4rje v sloveniji na twingu

pomojem kaj vec ne...na drugih avtomobilih pa so seveda zelo pogoste

mogoce bi pasale tudi crne lexuske

ali pa temne navadne luci...to je tvoja odlocitev ker sam najbolj ves cemu bi se rad priblizal (krom dodatkom ali pac ne )

....lexuske katere si dolocil za zanimive imam jaz montirane na prav tako crnem twingu tako da si lahko ogledas kako bi zgledalo...pa tudi slika katero si objavil je par katero sem jaz objavil ot prvo lexus luc

...ima jih pa tudi uporavnik raljaz na metalno rdecem twingu...kar tudi ne izgleda slabo

@16V_twingo: ker imas temen avto tudi lexuske ne bi bile tako zgresene...kak photoshop bo treba narest...samo je tezko ujeti enako svetlobo

lp