Megane in 60l posoda za gorivo
Megane in 60l posoda za gorivo
Pozdravljeni! Mene zanima kolko litrov goriva ste najvec tankali v Megane... Kajti vsi podatki za velikost posode za gorivo so 60l, a dozdaj se mi ni nikoli uspelo tankat vec kot 50l. Ze po tem ko sem nardil nekaj malo vec kot 100km z lucko...
Men je uspel enkrat cez 50 tankat, sam je bil res prazen.
Drugac pa ko je že bolj na koncu (lucka še nipržgana (pol naredim od 120-150km še z lucko) pa gre ponavad od 42-46L notr, do *klik* zvoka).
Ce bi ga polnu do roba bi pa zihr še kak liter notr zbasu.
LP
Drugac pa ko je že bolj na koncu (lucka še nipržgana (pol naredim od 120-150km še z lucko) pa gre ponavad od 42-46L notr, do *klik* zvoka).
Ce bi ga polnu do roba bi pa zihr še kak liter notr zbasu.
LP
Renault Megane
#renault-klub.si @ ircNet ( irc://irc.arnes.si/#renault-klub.si )
Jaz sem enkrat tankal notr 54l, sam sem se nekaj cajta ze z rezervo pelal.
Mene pa zanima kok cajta se vozte se od trenutka ko vam prvic posveti rezerva? Ker men nekaj cajta sveti pa ne sveti pa lahka se kr nekaj km nardim predno stalno sveti pol grem pa ponavad tankat... Aja pa velja za voznike zgoraj navedenih meganov...
Mene pa zanima kok cajta se vozte se od trenutka ko vam prvic posveti rezerva? Ker men nekaj cajta sveti pa ne sveti pa lahka se kr nekaj km nardim predno stalno sveti pol grem pa ponavad tankat... Aja pa velja za voznike zgoraj navedenih meganov...
Men ko prvic posvet nardim cirka 15-20 km pa se ugasne za kak kilometer, pol pa zavedno posveti. Nardim pa lahko 120-150km od prve lucke (odvisno od porabe)Tadej napisal/-a:Mene pa zanima kok cajta se vozte se od trenutka ko vam prvic posveti rezerva? Ker men nekaj cajta sveti pa ne sveti pa lahka se kr nekaj km nardim predno stalno sveti pol grem pa ponavad tankat... Aja pa velja za voznike zgoraj navedenih meganov...
Renault Megane
13" zimske pa naredim ~300km z 21L (oz. za 5k super 100-ke), pa ga ne furam prov pocas.
Drugac sm mel pa polet z 205/45/16 porabo od 6-7,5L/100km.
Poraba 6 je bil "cel" tank (45L pa naredu 750km) , pol mesto pol relacije.
Govorim za 1.6e motor
Športn filter sm dal pa dol (polet ga mel gor) pa se zdej obcutno boljš pele od 2000-4000 rpm, ceprov pa ne muka :/
Drugac sm mel pa polet z 205/45/16 porabo od 6-7,5L/100km.
Poraba 6 je bil "cel" tank (45L pa naredu 750km) , pol mesto pol relacije.
Govorim za 1.6e motor
Renault Megane