Beli stevci
Ni treba kupovat ... oz ziva traparija ... v photoshopu rahlo predelas, izmeris premer ter ga po tem kopitu naredi v photoshopu ... simple k pomfri.

Je pa potem ana manjsa komplikacija .... ce ne ostranis ( za cliote II ter vec ) crne folije in nanjo dodas se eno belo plast, nato pa nalepis nalepo s stevilkamo, ti svetloba udari skozi folijo in se ponoci nekoliko smesno vidi ... ne vidis stevilk crne barve na beli podlagi, temvec org. stevilke. Ko pa je dan, pa ravno obratno
Edin s tem je malo kompolikacij, vse ostalo je lepo in prav
Lp
Je pa potem ana manjsa komplikacija .... ce ne ostranis ( za cliote II ter vec ) crne folije in nanjo dodas se eno belo plast, nato pa nalepis nalepo s stevilkamo, ti svetloba udari skozi folijo in se ponoci nekoliko smesno vidi ... ne vidis stevilk crne barve na beli podlagi, temvec org. stevilke. Ko pa je dan, pa ravno obratno
Edin s tem je malo kompolikacij, vse ostalo je lepo in prav
Lp
Jaz se menjal, in edina tezava je bila osvetlitev ... kot sem napisal zgoraj, podnevi full lepo zgleda ( se posebej pa zato ker sm umaknil tiste crne "glavice" iz stevcev, tako da je bila bunkica na stevcih osvetljena ). Ce bi dodal dvojno plast bele folije bi bilo veliko bolse.y3rn3y napisal/-a:Mene sam neki zanima, sm stevc dol jemal pa sm pozabu pogledat.
A so pri cliotu l.2000 stevilke prozorne, al kako je narejena osvetlitev? Je ze kdo menjal?
Al pa na l.98 (nista ista stevca)
Pa je kak tak tle ki se bi mel cajt zajebavat z montazo LEDic v stevec?
pa kok bi hotu za to?
Lah tud na pm.
Aja ... pri montazi paste tud na stevce, ko jih dajete vn in notri, ker se zelo hitro polomjo
Ce stevilke ter vse ostalo v photoshopu se 1x prevleces, raztegovanje ne vpliva na kvaliteto. Oz je kvaliteta odlicna.birkoff napisal/-a:Najdi si sliko primerne kvalitete, ki ne bo takoj zmazek.. sej vem da je tezka.. samo najde pa se.jurre napisal/-a:hm..sam ce bos tole poveceval bo slika skoz vecji zmazek...
Sej lih zato na straneh pomanjsajo slike, da pol folk more kupit