osvetlitev pragov

Vse o videzu avtomobila
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

hehehehe kak se pojavi tema o elektriki zazivi tudi Chip :twisted: :twisted: :lol:

No lepo pa zgleda t k ma punca od obija notr. Bom morda probu z modrimi pa malo manjse stevilo.

LP
CooL

Odgovor Napisal/-a CooL »

Jel moze netko mi poslati kakvu semu tih LED spojeva?? moze na [email protected]
mikki
Kraj: Florjan - Šoštanj,Velenje

Odgovor Napisal/-a mikki »

Hja fantje, tole je res hudo s temi diodami ja, nekaj postov prej sem zasledil nekaj o pijaci. Ce mi kdo to zrihta pa jes dam celo kisto pira ne samo enega, ampak more bit pa res nareto preden bo kista prazna. :lol:
obi
Kraj: medvoški štajerc

Odgovor Napisal/-a obi »

Daj mi za kisto pa ti se zvezat pridem. :P
Ps se zgodi da mam dva panela lih viska doma :P
Aja glede vezave pa prihaja prihaja :P
Uporabniški avatar
_DARE_
Kraj: Lj

Odgovor Napisal/-a _DARE_ »

meni tudi meni tudi vezavo :lol: :lol: [email protected] 8) 8) tnx
Dare

Slika
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

Ej obi to bi se lahk zmenli za poletje, takrat bi bol teklo :twisted:

" gajbi, pa bos lahk to sprazno :?: :twisted:
obi
Kraj: medvoški štajerc

Odgovor Napisal/-a obi »

Sej bo sej bo pobje ko bom meu 5 minut cajta za avto pa bom naredu
prijam

Odgovor Napisal/-a prijam »

no pa da ne bom druge teme odpiral sem ze nekaj podatkov v tej stari najdu pa me se nekaj zanima.

avto clio 2 letnik 2001-->

torej ploscice z 20 ledicam sem si ze zvezov in prpravu (vsaka pride pod 1 zic...oz 2 odspredaj d odzadaj.)

zdj sm si pa tko zamislu...stikalo bo imelo 3 funkcije
-ugasnjeno
-prizgano ko se odpro vrata
-vedno prizgano

zdj mam pa problem za 3 varianto ko je vedno prizgano bom potegnu strom kar iz tistega kabla ko pri A kontaktu da strom radiu...to mislem da ne bo problem

problem pa nastane pri drugi varianti pa me zanima ce je ze kdo vleku in ima dober predlog kje naj potegnem kabl.
torej kabl more pridt od zgornje lucke (tiste ki se priziga ob odprtih vratih) pa do dna avtomobila (do stopalk za gas...) pa me zanima kje bi potegnu napeljavo
lucko sem ze dal ven pa sm samo mal podrezov pa po stebricku pa ni slo naprej
:evil: ,pa da se ne bom zajbavov ...ce je ze kdo delov naj mi pove ce se bo s "sporpanom"(oprostite izrazu ampak druzga ne poznam) dalo potegnt kabl od lucke pa do stopalk?

upam da nisem prevec zakomplicirov stvari.

lp
Uporabniški avatar
vepar
Kraj: nm

Odgovor Napisal/-a vepar »

snem plastiko na stebricku, pa pod tapeto notr potegn.
cez armaturo je pa tud dost placa da prides do praga z kablom
vel satis 2.2dci privilege fahrer----hvalabogu nič več :D
Yacksy
Kraj: Okolica Novega mesta

Odgovor Napisal/-a Yacksy »

Saj ni treba, da vezes na lucko, vezi na stikalo, ki ti priziga lucko (pri vratih). Mislim, da bos imel tako veliko manj dela.

By the mimo, ko dajete not osvetlitev stopalk, a date ledice nad stoplake, ali pod zic?
Shit happens
Yacksy
Kraj: Okolica Novega mesta

Odgovor Napisal/-a Yacksy »

Saj ni treba, da vezes na lucko, vezi na stikalo, ki ti priziga lucko (pri vratih). Mislim, da bos imel tako veliko manj dela.

By the mimo, ko dajete not osvetlitev stopalk, a date ledice nad stopalke, ali pod zic?
Shit happens
prijam

Yacksy napisal/-a:Saj ni treba, da vezes na lucko, vezi na stikalo, ki ti priziga lucko (pri vratih). Mislim, da bos imel tako veliko manj dela.

By the mimo, ko dajete not osvetlitev stopalk, a date ledice nad stopalke, ali pod zic?
stikalo ja...kaj pa potem strom?
mislim da ce bi tko vezov da bi mogo tko potegntda napajanje za vse potegnem iz tistega kabla ki pri A kontaktu da strom potem bi vezov na stikalu na tisti pol ko sveti zmeraj pol bi pa med tistim kablom in polom ki bi vklapljal samo ko so vrata odprta potegnt se na tisto stikalo vmes...tako da pomojem je bolj preprosto ce potegnem cez stebricek...ce se le da (po moznosti da ne odstranim tapete ker se bojim da nebi dal lepo nazaj

v nacrtu sem mel da bi dal dol tisti cep ki je tam kot je na sovoznikovi strani drzalo za roko,potem bi pa z tistim "sporpanom" zbezal dol po stebricku ter spodaj pritrdil kabel in vleku do tistega cepa....potem pa se naprej do luknje z lucko. je to mozno?
Uporabniški avatar
thesharky
Kraj: Potujoča ribarnica

Odgovor Napisal/-a thesharky »

Na levem stebricku snemi gumo dol pol pa nasponi na stran stebricek pa ga odhakli..ne levi strani to...tm je kabl od zgornje lucke...snames dol ovoj iz kablov in mas 3 kable notr se mi zdi...ne wem wec kateri je taprav...Na te kable zvezi diode in kabel spusti ob levi strani armaturke do stopalk, pol pa dej nazaj gor gumo :D
prijam

pa si siguren da ko bom stebricek odhaklov da ne bo kaj narazen adlo kar jaz potem nebi znal skup sestavt?

bom ju3 ko bo dan mal pogledav kako stvar stoji :cry:
Uporabniški avatar
thesharky
Kraj: Potujoča ribarnica

Odgovor Napisal/-a thesharky »

Nc ne bo padlo...nima kej past ker ni nc druzga pod stebrickom kot kabl :wink: Nasponas na stran stebricek pa par haklckov odhaklas pa je...nazaj ga das pa isto gor pa mal potolces pa slisis ko se zatakne nazaj.
Odgovori