Clio_RS_Mylife napisal/-a:
Ja prov velik ga ne bom pedenal ker mi je avto vsec tak kot je.Nizji fedri so ze pa kaksne 17" v bodoce in mogoce se kaksna malenkost in to je to.
LP.
Mas prav takega avta ni treba dosti pedenat
17 pa jaz osebno nebi dajal na tak mali avto. So pol kole vecje kot pa avto pa cudno zgleda. 16 so po moje maksimum za cliota No sicer pa je to samo moje mnenje.
Jst sm z vsem mal pozn ...
Glede 17. ... Fulll lepo zgledajo na cliotu, sploh ce so felge lepe. ..
Skoda k nimam slike ... frend mel 17.ke full lepe na svojem in je res hudo zgledal!
Clio_RS_Mylife napisal/-a:Evo pocasi se bo treba odlocit in me zanima se vase mnenje?To je moj ozji izbor Alu Platisc za naslednjo sezono.Katere bi po vasem mnenju najbolj pasale na mojga Rs-a.Razvrscene so po vrsti katere so meni najbolj vsec.
.LP
Zj ce si pripravlej dat za felge okol 150.oo ti jaz osebno priporocam
Clio_RS_Mylife napisal/-a:Boris si se pa razpisal .
Ja sm iz okolice Krope. Pa 17" so se v planu ce mi slucajno ne bo drugi projekt vsega dnarja pojedel .Bomo vidl spomlad .
LP.
Amm napaka ... tiste felge majo sravbe 4*100 kar mislim da ti nav prov prevec pomagal
Aja ... hehe ... pol sm te pa ze ene parkrat vidu v tem koncu ... Se vidmo na cest ... srebrn clio 2.o ( leva zarnica mi ne dela tko da ... that's me )
Zadnjič spremenil BorisB, dne 12 Jan 2006, 00:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Clio_RS_Mylife napisal/-a:Boris si se pa razpisal .
Ja sm iz okolice Krope. Pa 17" so se v planu ce mi slucajno ne bo drugi projekt vsega dnarja pojedel .Bomo vidl spomlad .
LP.
Amm napaka ... tiste felge majo sravbe 4*100 kar mislim da ti nav prov prevec pomagal
Aja ... hehe ... pol sm te pa ze ene parkrat vidu v tem koncu ... Se vidmo na cest ... srebrn clio 2.o ( leva zarnica mi ne dela tko da ... that's me )
Kaj mas ti tut RS-a?
Prides na meeting mas pod temo srecanja!
Mogoce se vidimo ?
BorisB napisal/-a:
Je pa res sm te ze ene parkat vidu .No upam da se bomo tud v nedeljo vidl.
LP.