Pozdravljeni zanima me, ce je mozno naredit homologacijo za direktni izpuh z zadnjim sportnim loncem. Katalizatorja tak nimam, tako da bi iz masine potegnil kar direktno cev do zadnjega lonca. Nekateri pravijo da se to da, spet nekateri da ne. Pa me zanima ce kdo kaj ve o tem.
Hvala vnaprej
Jaz sem to mel na svojem prejsnjem avtku. S tem da sem mel gor samo kolektor, katalizator in zadnji lonec vse estalo je bila cev
Nobene homologacije pa 2 leti po teh. pregledih.
Ja avto je starejse izdelave R5 campus letnik 91 tako da se nima katalizatorja. Gre se mi predvsem zaradi homologacije, ker so tu v nasih koncih policaji postali pozresni in mi pregledu vse da bo najdu kaj za zasluzek. Denar pa raje dam za homologacijo kot pa njim karkoli.
se en predlog.. ..naredis oz das delat direkten izpuh, potem pa naredis se en fake sredinjski lonec (torej samo ohisje) tko de ne bo zgledal nic drugace kot original.
mloncar napisal/-a:se en predlog.. ..naredis oz das delat direkten izpuh, potem pa naredis se en fake sredinjski lonec (torej samo ohisje) tko de ne bo zgledal nic drugace kot original.
Da se jst nekaj napisem. Recimo jst mam na svoje clijasu samo zadnji lonec pa jezvok fenomenaln pa polucaji nimajo kaj tezit, ker pri mojemu letniku avta se ni katalizatorjev originalnih loncev pa se bojda ne da dobit ker bi v tem rimeru morala prit v serijo 2 pa se zadnji, to pa je prevec dusenja. Res pa je da mas pol lahko probleme glede polniv.
jst mam pa sprednji, srednji lonec in zadnji pa mam 135 dB
pa nimam katalizatorja ampak navadn lonec.
Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
dusilc da pa street legal 110 dB ko je notr nasraufan...tud tehnicni je sel cez.
Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99