1.8 16v v R5
- Little_tortilia_boy
1.8 16v v R5
pozdrav vsem, kot je ze iz naslova razvidno bi rad dau 1.8 16v masino v petko. vidu sm tud ta projekt na forumu tko da bi blo fajn ce bi se kdo od sodelujocih javu in pa seveda vsi ostali da bi se zadeva cim bol resla. za zacetek me zanimajo tri stvari kako je z atestom oz. homologacijo tega projekta, katere polosovine se uporabjo(predvidevam da od gtt), in pa kako je z nosilci motorja a je treba cist na nov narest(ce je tako bi blo fajn dobit od tistga projekta k se je ze izvedu kksne mere al kokrkol). vem da to niso legokocke tko da ne mislt da si jst tko predstavlam je pa dobrodosla vsakrsna pomoc in nasveti glede tega da vidm a se sploh spravlat zravn al ne.
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Sva se ze nekaj pogovarjala o tem
Samo bolj ko gledam kolk bi te vse skup prislo,je tko. OK, motor imas z vsem kar spada zraven,racunaj na popolno obnovo motorja,da se ti sploh naprej splaca delat( 200-400k SIT), predelava motornega prostora oz. noselcev in vso kramo k jo potrebujes,pojma nimam kolk, z atestom je tko,da ne vem ce se lahko naredi , ker v praksi je tko ,da lahko atestiras le motorje, ki so jih vgrajevali v doloceni model avta. Primer Reno 5: motor 1.1 zamenjas z 1.7 ali 1.4 turbo od petke. Kako je pa z drugim motorjem niti ne vem.
Racunaj pa na kar zajeten strosek
Upam da ti bo modri kaj vec povedal kako pa kaj, je pac mahr na tem podrocju,mogoce tud Schorc.
Racunaj pa na kar zajeten strosek
Upam da ti bo modri kaj vec povedal kako pa kaj, je pac mahr na tem podrocju,mogoce tud Schorc.
- Little_tortilia_boy
generalke ne mislm delat ampak velk servis pac jermeni filitri blablalba kar pase svecke kabli in pa seveda sklopka k je sla to sm prpravlen dat, sej vem stroski so in to pr usakem projektu me pa res zanima glede homologacije kako so to izvedl tisti k so to nardil ker brez homologacije oz. atesta mi je ðabe to delat ker ne morem registrerat(ja registreram z 1.1 se pelem drug let pa zvisim al pa k me kapsi ustavjo) tko da nevem mi je pa tud skoda moje 19ke da propada ampak jebiga v njeno obnovo bi tud tok zmetu k ce bi bi to petko naredu al pa se vec....tko da mojstri dejte mal povedat kako pa kaj
lp Rok
lp Rok
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
- Little_tortilia_boy
tvojo bi takoj kupu pa je treba mojo prodat pa kokr vids nc od tega pa se nebi meu dost al ok bi ze nekak to drgac pa ja tvoja je opcija ma nevem bom vidu hehe sej ti pravm problem je mojo prodat k jo folk noce in vidm da jo bo treba po delih dat ce ne bo kdo prsu pa jo uzeu.....drgac glede tega da me turbaca poc se sploh nebi sekeru(al pa hehe)...mnja se sam nevem vec kaj bi...
-
modriDIRKAC