DILEMA

Vse o videzu avtomobila
opelaš

DILEMA

Odgovor Napisal/-a opelaš »

Idem z opla na nekaj boljsega. Razmisljam o Alfa Romeo 1.9JTD letnik 2002/03 ali Renault Laguna2 letnik 2002. Povejte kak lep argument o laguni? oz. kaj se poznje da iz nje nardit.

@legionar....,pa ne da bos tuki zdaj za filozofiral,ker moja astra g je 2x lepsa od tvoje konzervice, edino akustika se mi je dopadla. :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
legionar
Kraj: Prekmurje

Re: DILEMA

Odgovor Napisal/-a legionar »

opelas napisal/-a:Idem z opla na nekaj dosti boljsega. ---Renault Laguna2 letnik 2002---. moja astra g je 3 x grsa od tvoje konzervice :lol:
ja no kak komu. :D
meni je zaenkrat moja konzervica cisto zadosti. :wink:

Kar se tice izbire avta, znas kako je moje mnenje. Vozil sem samo laguno (privilege oprema), pa lahko poven ka je fantasticen avtek.

Znotraj udobna-meni malo premehki zici (zame je dynamic boljsi :D ), samo so pa fajn na dolge ture. Zvocna izolacija znotraj je zelo dobra. Sem pa slisal alfo (verjetno si mislil na 156?) in je glasnejsa od lagune.

Moci ima tudi zadosti (120KM verzija) tudi ze pri malih obratih, ce pa bo premalo pa cipek na 150KM pa bo :wink: . Pa sodelavcu (znas keremu) trenutno trosi okrog 6.5l, pa ves da ima vecino mestno voznjo (ista pot kot tvoja :D ).

Zdaj za naprej nevem kaj si s tem mislil. Styling? Ce ja potem se ze da fajn zrihtati. Pa ce zelis ti prilepim ali posljem na mail par lagunc :wink:
RENAULT CLIO
opelaš

@legionar

se zahvaljujem za tak obsezen odgovor. seveda se veselim par styliranih lagunic. ja pa imel sem v mislil alfa romeo 156.

kaj pravis na to? http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=548412

lagunica pa tota:
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=528617
Uporabniški avatar
legionar

ja lepa avteka ni kaj.
Samo za ta denar bi ze nasel laguno z avtom. klimo, samo da brez navi (kar mislim da niti TAKO zelo ne rabis) pa z boljso opremo (mogoce celo privilege), pa motor 1,9 z 120 KM.

Alfa: oblikovno mi je grsa od lagune, ima pa lepsi volanski obroc. Sredinski del armature (radio+klima ter ostalo) mi je pri laguni oblikovno lepse. zici so pa spet v prid alfi, samo leder je tak v zimi mrzel, poleti vroc (pa nevem kak je kaj udobno na ledru ce se potis :? ).

To je moje osebno mnenje :wink:

Je treba it na probno voznjo pa sprobas oba, pa bos videl. Se potem odlocis.

Samo kakorkoli moj glas gre za laguno-Always R :wink:
RENAULT CLIO
opelaš

obcasno pozabim kej se vozim, najbolj je to obcutno, ko moram iti na goricko. :lol: :lol: :lol: je pa res da bom iskal 120ks laguno
opelaš

@legionar....nisi objavil novenih styliranih lagun2? ce imas MSN naslov bi mi lahko posredoval :P
Uporabniški avatar
_DARE_
Kraj: Lj

Odgovor Napisal/-a _DARE_ »

evo nekaj stylanih lagun 2

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Dare

Slika
Uporabniški avatar
Liquid
Kraj: Tolmin

Odgovor Napisal/-a Liquid »

tale zadnja zgleda super 8)
Uporabniški avatar
SpEkTr
Kraj: Dvorje

Re: DILEMA

Odgovor Napisal/-a SpEkTr »

opelas napisal/-a:Idem z opla na nekaj boljsega. Razmisljam o Alfa Romeo 1.9JTD letnik 2002/03 ali Renault Laguna2 letnik 2002. Povejte kak lep argument o laguni? oz. kaj se poznje da iz nje nardit.

@legionar....,pa ne da bos tuki zdaj za filozofiral,ker moja astra g je 2x lepsa od tvoje konzervice, edino akustika se mi je dopadla. :lol: :lol: :lol:
Alfica je zakon. Tudi lepse se jo da porihtati kot laguna, ce imas ze namen pedenat avto :))
lp Dejan
Uporabniški avatar
_DARE_

se nekaj lagun 2:
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Dare

Slika
opelaš

@dare...tocno to

tista zadnja je najboljsa,samo druge felne,pa brez alu winga :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
_DARE_

evo zdj sm se potrudu tko da mors laguno vzet :D :D

Slika

Slika
Dare

Slika
opelaš

pa felne od tiste prve lagune.... :D :D :D
Uporabniški avatar
legionar

robi, pa ti itak nemres (ne smes :lol: ) meti tak nizki avto. Pa itak dvomim da bos ti nevem kaksne velike felne deval gor. Ali pa kaksne spojlerje, ali pac??? :wink:

slikice ti se jaz danes iz svoje zbirke prilepin :D

ali si se odlocil za alfo? :?
RENAULT CLIO
opelaš

legionar napisal/-a:robi, pa ti itak nemres (ne smes :lol: ) meti tak nizki avto. Pa itak dvomim da bos ti nevem kaksne velike felne deval gor. Ali pa kaksne spojlerje, ali pac??? :wink:

slikice ti se jaz danes iz svoje zbirke prilepin :D

ali si se odlocil za alfo? :?
alfa:laguna=20:80

@legionar....ti bos meni o velikosti felg...,ce se ne motim imas 15col na svoji sminki....,jaooo.

daj poslji tel. in email naslov od ovoga tipa pri kerem je Vanek vzel svojo laguno.
Odgovori