CLIO prek mure (update 5_5_09)
tisti "maher" mi je strihal samo stresni spojler in pa letvice okrog in okrog! Poleg tega pa ni licar ampak je avtomehanik
Sprednji spojler in pa zadnji ter pragove pa mi je strihal en pravi licar. Razlika je vec kot ocitna, pa ce cenejsi je bil
to kaj mas pa ti z njim pa resi direktno z njim. Jaz sem z njim opravil
Meni se je TAKRAT zdelo poceni (pa se blizu je bilo) in dobro. Ampak sem videl da se da se bolje in ceneje.
Sprednji spojler in pa zadnji ter pragove pa mi je strihal en pravi licar. Razlika je vec kot ocitna, pa ce cenejsi je bil
to kaj mas pa ti z njim pa resi direktno z njim. Jaz sem z njim opravil
Meni se je TAKRAT zdelo poceni (pa se blizu je bilo) in dobro. Ampak sem videl da se da se bolje in ceneje.
RENAULT CLIO
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
To ti je samo material.. kje pa je se delo? Razen ce je na sismis narejenoPiNkZ napisal/-a:hey legionar... poznam enga licarja iz cerkvenjaka ki je full dober licar pa se full dober naredi me je pri golfu odbijac, hauba, podaljsek, blatnik, leva pa desan stran pod letvico pa zadnji odbijac postrihu za 50 tisoc...
no evo se mene po zimskem spancu - joke
Komaj sem se spravil zraven k avtu, ko pa ni in ni casa
- sluzba, pa koooomaaaj zdaj sem koncal faks, prejsnji torek sem uradno postal dipling
) tak da imam koncno malo vec casa.
no pa sem se spravil k popravilu prednjega branika, vendar mi vsakic ko ga pogledam gre na jok
no se neki slikic, kaj moram spacat nazaj skup (slike so slabe locljivosti, ker sem slikal z gsm-om)

na slikah sem ga samo tako dal skup
Upam da mi danes uspe poslikat malo bolje in pa kaj popravit tudi.
Komaj sem se spravil zraven k avtu, ko pa ni in ni casa
no pa sem se spravil k popravilu prednjega branika, vendar mi vsakic ko ga pogledam gre na jok
no se neki slikic, kaj moram spacat nazaj skup (slike so slabe locljivosti, ker sem slikal z gsm-om)

na slikah sem ga samo tako dal skup
Upam da mi danes uspe poslikat malo bolje in pa kaj popravit tudi.
RENAULT CLIO
- killah bee
- Kraj: Ljubljana