razmak med vijaki r19...
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
mja..ratal mi bo kartoncek dobit
se pravi je zgledal tkole:
1. grem na renault v kranj, zacne neki bluzit da ne rabim itd...
2. tukaj vidim da naj poskusim v NM, vprasam tja po mejlu recejo naj se obrnem na renault nissan v ljubljani
3. klicem v ljubljano, ja to nimamo mi cez, na sreco mi da telefonsko tistega, ki se s tem ukvarja (in je v NM!!)
4. klicem tistega, rece ni problema, povem fax dobim obrazec cez 1min
se pravi je zgledal tkole:
1. grem na renault v kranj, zacne neki bluzit da ne rabim itd...
2. tukaj vidim da naj poskusim v NM, vprasam tja po mejlu recejo naj se obrnem na renault nissan v ljubljani
3. klicem v ljubljano, ja to nimamo mi cez, na sreco mi da telefonsko tistega, ki se s tem ukvarja (in je v NM!!)
4. klicem tistega, rece ni problema, povem fax dobim obrazec cez 1min
V NM je en clovek, ki se ukvarja s tem. In tistega mores kontaktirat.. je pa vcasih slabe volje, ker imajo ful dela okoli teh homo. kart. odkart policija toliko tezi..
Poslal pa ti bo podatke o vozilu na listu A4 formata. Na podlaki tega lista ti pol izda LPP ali RTI homo. kart.
Tak za info zakaj se splaca potrudit za ta list - mene je hotel RTI skasirata dobrih 10k SIT samo da bi natisnili tale list!!!!!
Ce se te kaj zanima, pisi.
Lp, B
Poslal pa ti bo podatke o vozilu na listu A4 formata. Na podlaki tega lista ti pol izda LPP ali RTI homo. kart.
Tak za info zakaj se splaca potrudit za ta list - mene je hotel RTI skasirata dobrih 10k SIT samo da bi natisnili tale list!!!!!
Ce se te kaj zanima, pisi.
Lp, B
ja sj sedaj sem dobil. Morm nakazat 4,3k na racun, pa poslat nazaj izpolnjen obrazec pa racun...
zaenkrat sedaj to vem, lahko mi pa napises kaj naj potem pri LPP? (sicer bom to sele spomladi, ko bojo gume gor samo vseeno). Samo ce malo napises postopek..a naj grem najprej tja, ali naj klicem za datum pa to...
zaenkrat sedaj to vem, lahko mi pa napises kaj naj potem pri LPP? (sicer bom to sele spomladi, ko bojo gume gor samo vseeno). Samo ce malo napises postopek..a naj grem najprej tja, ali naj klicem za datum pa to...
- killah bee
- killah bee