ZADNJE PROZORNE LUCI ZA CLIO II

Vse o videzu avtomobila
samojura
Kraj: Maribor

ZADNJE PROZORNE LUCI ZA CLIO II

Odgovor Napisal/-a samojura »

STARE SABLE!

mene pa zanima, ce kdo ve, kje (stajerska) bi lahko kupil zadnje prozorne luci za clio II in ce se obstajajo kaksne druge, kot jih imajo v A3M (zal nimam slike za pripet). Ali obstaja vec verzij teh luci in koliksna je priblizna cena??

hvala za odgovor
:idea:
Zadnjič spremenil samojura, dne 21 Nov 2005, 16:30, skupaj popravljeno 3 krat.
samojura
Uporabniški avatar
killah bee
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a killah bee »

Moj nasvet: ne pasejo te luci na klijota :wink: grdo.press
Uporabniški avatar
_DARE_
Kraj: Lj

Odgovor Napisal/-a _DARE_ »

mislis take:
Slika

drgac si pa kle poglej ceno itd. klik
Dare

Slika
Uporabniški avatar
TiZ

Odgovor Napisal/-a TiZ »

torej 1. luci pasejo zlo lepo na kliota jst sm jih kupu za punco k ma srebnga...in ful gor sedejo. drgac pa mas u a3mju jih za 27.900 do prodaje zalog k pac niso nc posebnga..in edino kar men ni usec ker imajo posebi not se odbojno steklo. loh pa narocis sam te pa pridejo mal mn k 50.000 take k je zgori slikca aja ubistvu ti pa loh jst se od moje drage slikco plimam da vids kako zgldajo tele za 27k...

tko da moje mnenje...sedejo :lol:

Slika
samojura

hvala ti DARE za info, saj so te malo lepse, ampak so tudi enkrat drazje, te tvoje Tiz, oz. od tvoje punce pa so za tako ceno cisto cool, pa hvala za slikco, ker sem videl tocno to kaj sn hoto, ker mam jaz istega Clia.
kaj so kake komplikacije z montazo? kaj sta ze dakla homologirat, jaz, ce jih bom zdaj kupo jih bom dal homologirat spomladi, ko ga bom malo predelal, pa pol vse naenkrat. so ti modri ze kaj komplicirali glede luci?
kolko pa je sploh kazen ce jih nimas homologiranih?
pa se eno vprasanje Tiz kako si prilepil slikco, jaz sem komaj cca. mesec tukaj, pa se ne obvladam cist
samojura
Uporabniški avatar
TiZ

Odgovor Napisal/-a TiZ »

montaza....ena luc en srauf ... :lol: tko da ni velik dela pa tut prblizn ni zafrnknjen :lol: ...kazen za nehomologerano stvar je...hm..pojma nimam... drgac pa ce bos u a3mju kupu ti nudjo se to uslugo da oni to homologorajo namesto tebe...sicr cakas par mescou ampak ...nimas ti nobene komplikacije....am slikca... (shrani.si -> sam ne okol govort)

Lp Nejc
Uporabniški avatar
TemnAngel
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a TemnAngel »

Kazn za nehomologirane zadeve je 100k + tablce :wink:
Slika
samojura

se pravi da moram samo povezavo napisat gor, pa je, pa se vrjetno pomansat slikco kaj pa iz racunalnika lahko prilepim??[img]D:\SONY%20PC73\avtomobilizem\moj%20drugi%20avto[/img]
samojura
samojura

se pravi, da moras pripopat url + kodo za forum? evo slikca mojih 75 konjev

http://www.shrani.si/pics/brezbese145982.jpg

http://www.shrani.si/pics/cliomana145983.jpg
Slika
Zadnjič spremenil samojura, dne 22 Nov 2005, 22:07, skupaj popravljeno 1 krat.
samojura
Uporabniški avatar
tešo
Kraj: Krško

Odgovor Napisal/-a tešo »

samojura napisal/-a:se pravi da moram samo povezavo napisat gor, pa je, pa se vrjetno pomansat slikco kaj pa iz racunalnika lahko prilepim??[img]D:\SONY%20PC73\avtomobilizem\moj%20drugi%20avto[/img]
ne sliko moras nalozit na nek streznik, ali pa to naredi tu je dosti olajsan postopek --> http://www.shrani.si/ in potem ko mas sliko gor odcitas URL naslov in ga vstavis v kodo primer Slika
Slika
samojura

teso napisal/-a:
samojura napisal/-a:se pravi da moram samo povezavo napisat gor, pa je, pa se vrjetno pomansat slikco kaj pa iz racunalnika lahko prilepim??[img]D:\SONY%20PC73\avtomobilizem\moj%20drugi%20avto[/img]
ne sliko moras nalozit na nek streznik, ali pa to naredi tu je dosti olajsan postopek --> http://www.shrani.si/ in potem ko mas sliko gor odcitas URL naslov in ga vstavis v kodo primer Slika
se pravi kliknem Slika
kako pa pomanjsam sliko, jo moram ze prej, ko jo shranim??
samojura
samojura

vidim nejc, da mas tudi drugo anteno, kaj mislis, kak bi gor pasal kromiran shark. ta je za cca. 7k in lahko not namontiras se anteno za radio, ce pa vrzes gor kakega za jurja, ko jih na sejmih prodajajo, pa ga samo gor nalimas, kar se mi ne dopade prevec, kr mam rad, da so stvari malo bol kompaktne in ne bi rad dajal na avto kr nekega kica??!!
samojura
samojura

teso napisal/-a:
ze gre, fala teso :roll: :P :wink:
samojura
Uporabniški avatar
B1 16v

Odgovor Napisal/-a B1 16v »

Ne dajaj sharkija gor. Pusti tako anteno kot je origanal gor. Je DALEC najlepsa.
Uporabniški avatar
TiZ

Odgovor Napisal/-a TiZ »

za pomanjsano slikco mas...k shrans na shrani.si slikco gor...mas tm 4 url-je in eneden je url za forum al neki tazga in ga sam pobarvas das kopi in v post na forum sploh ne das [img] in nc...sam pastas un link in to je to...
Odgovori