NAREDIL HOMOLOGACIJO

Homologacije, zakoni, predpisi
Uporabniški avatar
HaBBicH
Kraj: Kranjsterdam

Odgovor Napisal/-a HaBBicH »

Rec da bo kmal dedek ratu ce nau zrihtu.... :lol: :lol: :lol:
Slika
Big wheels keep on turnin' :D
PRODAJAM VELIK STVARI
Uporabniški avatar
Bojci
Kraj: Maribor & skrajni severovzhod Prekmurja

Odgovor Napisal/-a Bojci »

Bojci napisal/-a:Meni je danes v A3M-u rekel, da ne gre univerzalnega homologirat...
Super to!

Jaz sem pa na LPP-ju naredil homologacijo za felne.
Evo...

8. avgusta, se pravi nekaj dni nazaj sem dobil homologacijski kartoncek domov. Torej po dveh mesecih!!!!!!

Jebo jih...
Slika
Uporabniški avatar
MDeeJay
Kraj: MARIBOR CITY

Odgovor Napisal/-a MDeeJay »

BOJCI KAJ SI TO DELAL HOMOLOGACIJO V MB???
:( :shock:
Če nimam prav naj me nekdo popravi ali izbri?°e moj post!!!
Uporabniški avatar
Bojci

Ne..

Delal sem v Ljubljani, ker tukaj stane 13 tisoc, tam pa 5400, pa tukaj so mi zahtevali potrdilo o strokovni vgradnji tam pa ne.

Sem hotel to potrdilo pri mahanikih dobit, pri RDO Centru, ker zrihtajo vse, samo so me vsi gledali, kaj sem spraseval in me napotili v LJubljano, ker so baje tukaj fuknjeni totalka.
Slika
Uporabniški avatar
MDeeJay

Kje v LJ?????Ker mislim jaz ta mesec jih tudi obiskat!!!Prosim za tocen naslov in morda celo kaki zemljevid kako do tja prit!!!
Uporabniški avatar
ZOIS
Kraj: MARIBOR

Odgovor Napisal/-a ZOIS »

zemljevide imajo v vsaki knjigarni na voljo .. hihi
SlikaSlikaSlika
Glavno da mi druga kopa v tretji! 101%antikvakar
Žažko
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Žažko »

V Lublan se to dela na LPPju! Tega pa nemors falit. Sam v sisko mors pridt!
LPP pa pomen Ljubljanski potniski promet! Da ti bo bl jasn kaj mors iskat! :wink:
Uporabniški avatar
Bojci

LPP Tehnicni pregledi
Celovska cesta 160
1000 Ljubljana
tel.: 01/5822700

Slika

Skratka....
Ko se iz Maribora peljes v Ljubljano, se orientiraj po oznakah za Kranj. Ko bos potem prisel na obvoznico, se drzi smeri Kranj tako dolgo, dokler ne bos prisel do krizisca, ko moras desno za Kranj, ti pa moras iti tam levo. Se peljes potem po cesti naprej do prvega semaforiziranega krizisca in tam spet levo. Se peljes po tisti cesti in drugo krizisce v levo spet.

Najprej pa moras poslati obrazec (najdes ga na avtomobilizmu), in opisati predelavo in poslati k njim, ker potem bos dobil obvestilo, kdaj moras prit tja.
Slika
Uporabniški avatar
MDeeJay

plis daj link tukaj pusti za tisto jebeno stvar, ki je na avtomobilizmu!Jaz tam ne najdem!!!tnx :wink:
Uporabniški avatar
MDeeJay

Kje naj dobim ta obeazec?????
Qwerty

Odgovor Napisal/-a Qwerty »

a to za LPP?
Qwerty

no, kle mas, ce gre za LPP, pa ce te se kej zanima, vprasi. posiljaj priporoceno s povratnico, sicer ne bos prvi za keriga bodo rekli, daniso dobli vloge.

http://www.avtomobilizem.com/vloga_lpp.pdf
Uporabniški avatar
Bojci

Ej, sori MDeeJay, da si mogu cakat!!

No, zakaj pa imamo Qwerty!? Pridna, pridna... :wink:
Slika
Uporabniški avatar
MDeeJay

Qwerty napisal/-a:no, kle mas, ce gre za LPP, pa ce te se kej zanima, vprasi. posiljaj priporoceno s povratnico, sicer ne bos prvi za keriga bodo rekli, daniso dobli vloge.

http://www.avtomobilizem.com/vloga_lpp.pdf

ZANIMA ME TUDI V PRIMERU, DA IMAM DVA(2) PREDELOVALCA OZ. POSAMEZNIKA, MORAM OD OBEH VPISTAI NASLOV IN OSTALO???
KJE DOBIM TEHNICNO POROCILO PREDELOVALCA IN ALI MORAM OZ. JE DOBRO, DA PRILOZIM FOTOKOPIJE VSEH TUV-ov IN VSEGA PAPIROVJA, KI SEM GA DOBIL ZRAVEN PRI SPOJLERJIN IN ALU FELNAH TER FEDRAH???

VSE TO MORAM POSLATI SKUPAJ ALI PRVO SAMO TOLE VLOGO TER KDAJ JIM PLACAS ALI KAKO TO GRE??!!!PO ODDANI VLOGI TE ONI OBVESTIJO (PISNO ALI TELEFONSKO???) KDAJ PRIDES TJA???

SICER PA KO BO TO TAKO DALEC BOM ENGA OD VAS (LJUBLJANCANA/KO) PROSIL, DA SE DOBIMO/VA IN GRESTE Z MENOJ TJA NA LPP!!![/u]
Qwerty

za vsak avtomobil svoja vloga.

obrazec: vsega se ne izpolni, vprasaj enga ki je to ze delal, da ti razlozi kaj (na pamet pisem: svoje podatke vprepises iz homol. kartoncka oz. iz prometne, nato pa le se opisno kaj bi rad dal vpisat: npr spojlerji sprednji spodnji in zadnji stresni)

papirjev od robe nikar ne posiljaj tja, prineses jih s sabo na pregled (na katerega te pisno povabijo - navadno si narocen ze ob 7h zjutraj!), pa se takrat zahtevaj ali od njih ali pa sam naredi kopijo zase. sej ves, ce ti slucajno vse skupi zgubijo (meni so ze 1x)

na poziv za pregled pa se caka (po mojih izkusnjah) od 2h do 4h tednov. na pregledu pa ti dajo pol se zapisnik o tehn. pregledu (obkrozeno imas, da NISI naredil tehn. pregleda, nad cimer so bodo skifi cudli...), nadalje pa po posti prejmes se homol. kartoncek (po mojih izkusnjah po 2h tednih do 1 mesca - nekateri cakajo tudi dlje)
Odgovori