Zato mi naj gdo napise kaj pr hudicu je treba zamenjat!!
Od 18.11.04 ko so mi na rednem letnem servisu sarili po masini, mi avto teso vzge, da od cukanja in crkavanja sploh ne govorim
Lp
Kolikor vem so problem te tuljave. Ce so ti zamenjali sele eno, je mozno da ti je crknla se katera. Pac tovarniska napaka.maychy napisal/-a:Res da sem narocena v torek za popravilo, sam se bojim da mi boje spen kaj menjali (pa fino zaracunali), ce pol leta pa mi bo spet crknil!
Zato mi naj gdo napise kaj pr hudicu je treba zamenjat!!
Od 18.11.04 ko so mi na rednem letnem servisu sarili po masini, mi avto teso vzge, da od cukanja in crkavanja sploh ne govorim...Nato sem sla takoj januarja 05 nazaj na servis pa so mi menjali svecke. To je zaleglo za EN mesec in potem se spet pojavi cukanje in crkavanje, pa se rumena lucka (masina), mi je zacela utripat tako da sem enkrat celo ostala 150 km od doma na cesti s pokvarjenim avtom. In spet peljem na servis in mi po dolgem prepricevanju da naj kaj ukrenejo 1.3.05 zamenjajo VZIGALNO TULJAVO. No in minilo je 8 mesecev in spet se prizge ta f.... rumena lucka in avto je parkiran in caka torek saj se neupam peljat niti 100m da nebom spet zmrzovala ko bom cakala avtovleko!
Lp
Ok ko uzgem avto (ponavadi sele v 3 poiskusu), in dodam gas se obratomir skoraj ne premakne in avto lih da leze pa tudi ce drzim gas do "podna" ponavadi potem po 10m crkne oz. samo da spustim gas in stisnem kuplengo crkne. Med voznjo izgublja moc (obrati padajo). Razlike med hladnim in toplim motorjem ni. Se mi je pa prejsnic zgodila (zato je zdaj avto parkiran) da je opozorilna lucka crklna in je avto normalno delal ko, in sem mislila da je vse OK, ko pa sem zapustila avtocesto ( cca. 50 km prevozila po AC) je lucka spet zagorela in potem mi je ratalo prevoziti s najvec 30km/h cca. 10 km pol se je pa sam ustavil, cez 5 ur pa sem provala ce dela in lucka spet ni gorela in sem se odpeljala- normalno- domov, zjutri pa spet avto ni sel nikamor.Doc napisal/-a:Zanima me kaj se pojavi pri vzigu?
Skace plino med 1500-1700 /min in 1000/min?
Poka zadaj pri izpuhu?
Pri hladem avtu pritisnes na plin (malo-rahlo) in skacejo obrati se bolj od recimo 2200 /min do skoraj 0 /min (zatrese in poci ko)?
Ce speljes povsem brez plina na ravnem pa ni tezav?
Razlika med hladnim in toplim motorjem?
Ce je v prostem teku se obrati glblajo med 1000-1500, v masini pa nekaj skatla, sam me zlo naglas vbistvu slisis sele ko pokrov motorja odpres. Pa ful se mi zdi da po bencinu smrdi izpusni plin.Doc napisal/-a:Zelo dobro bi bilo potrebno pregledat loputo za plin in elektronski pedal za plin. Tole malo smrdi in je videt, da ni samo kaksna navadna tuljava oz. vzig, precej mozno je tu na delu tezava z vbrizgom/zrakom.
Ce crkuje loputa lahko prepeljes 100 km ali samo 1 km. Kako pa dela v prostem teku, ce ne tiscis nic plina?
BTW. Lopute pri 1.2 16V tudi niso nedlozne, niso tako pogosto vpletene, ampak jih majo v centralnem skladiscu nekaj na zalogi
Ma to je k****, ko te enkrat takole zacne avto zezat. Upam, da me moj nebo, glede na to da je Renomaychy napisal/-a:Ce je v prostem teku se obrati glblajo med 1000-1500, v masini pa nekaj skatla, sam me zlo naglas vbistvu slisis sele ko pokrov motorja odpres. Pa ful se mi zdi da po bencinu smrdi izpusni plin.Doc napisal/-a:Zelo dobro bi bilo potrebno pregledat loputo za plin in elektronski pedal za plin. Tole malo smrdi in je videt, da ni samo kaksna navadna tuljava oz. vzig, precej mozno je tu na delu tezava z vbrizgom/zrakom.
Ce crkuje loputa lahko prepeljes 100 km ali samo 1 km. Kako pa dela v prostem teku, ce ne tiscis nic plina?
BTW. Lopute pri 1.2 16V tudi niso nedlozne, niso tako pogosto vpletene, ampak jih majo v centralnem skladiscu nekaj na zalogi
Sam zdej spet lucka ne gori tko da me bojo spet na servisu domov poslali!!
tnx lp