Stroboskop luci

Vse o videzu avtomobila
Odgovori
mikki
Kraj: Florjan - Šoštanj,Velenje

Stroboskop luci

Odgovor Napisal/-a mikki »

Zdravo,
zanima me ce kdo mogoce ve kako pride to vezano pri avtu. Rad bi imel luci tako narejene kot jih ima BeBoP na avtu v podpisu. Videl sem to tudi v Celju na Clio-tu pri IN-PUT. Tam me je to navdusilo in bi to rad spravil tudi na svojo R5. Ce ima mogoce kdo izkusnje s tem HELP :D :D
red devil
Kraj: Letuš (spodnja savinjska dolina)

Odgovor Napisal/-a red devil »

lp
ja js mam tut stroboskop u luceh. lepo jih kupis, vezes minus na maso, plus na akumulator, vmes poknes en stikal in glej ga vrabca, dela.
men se zdi da je tk. hehe
zarnce pa das namest pozicijskih in srcno upas, da te kdaj policaji ne zahaklajo.
:D
upam, da sm ti vsaj mal pomagal.
mikki
Kraj: Florjan - Šoštanj,Velenje

Odgovor Napisal/-a mikki »

Ja si mi pomagal ja. In potem ta stroboskop vklapljas preko stikala ne. Tako da ga lahka ponoci tudi izklopis med voznjo, ker bi js potem dal notri modre lucke in bi to zelo cudno zgledalo ce bi mi med voznjo zmrkalo. :D Sedaj me pa se samo zanima kje si ti to kupil in kaksna je cena ???
red devil
Kraj: Letuš (spodnja savinjska dolina)

Odgovor Napisal/-a red devil »

ja itak vklaplas pa izklaplas. js jih itak nikol nimam med voznjo. sam ko je avto parkiran kje.
kupu sm jih v big bangu. cena je 3.500 SIT. pa dobis te zarnce, stikalo, pa modre,zelene, vijolcne,rdece in bele gumice za na zarnce.
:D
Uporabniški avatar
BeBoP
Kraj: Dolenska

Odgovor Napisal/-a BeBoP »

Slika

EVO TKOLE
SlikaSlikaSlika
Odgovori