Stevec

Vse o videzu avtomobila
Odgovori
Uporabniški avatar
BeBoP
Kraj: Dolenska

Stevec

Odgovor Napisal/-a BeBoP »

Ziv! Bi mi lahko kdo najdu alpi pa ce obstaja kak link glede stevcev rabu bi ozadje za cliota letnik 1996. Hvala za vas trud. :lol:
SlikaSlikaSlika
Uporabniški avatar
_DARE_
Kraj: Lj

Odgovor Napisal/-a _DARE_ »

tuki se odprl celo temo o belih stevcih :D
http://rk.avtomobilizem.com/renaultforu ... php?t=1680
mas takoj v 1 postu link za renault stevce pa poglej 8)
Dare

Slika
Uporabniški avatar
BeBoP

Oki hvala ti upam da so tud moji kle kje hehe.
SlikaSlikaSlika
Uporabniški avatar
rokyyy
Kraj: vransko

Odgovor Napisal/-a rokyyy »

bom jes kr ztuki nek ivprasu.Kje bi dobil jes za cliota letnik 99 brez obratomerja ozadnje namrec takega ozadja na tistem linku ni in tudi nisem ga se zasledil :(
Uporabniški avatar
_DARE_

tezka bo tole brez obratomera....razn ce se bos kj sam zafrkavu pa sam kj naredu....drgac pa bi bla tud ena vrjanta da zamenjas stevc :? nej pove kdo k vec ve :roll:
Dare

Slika
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

No ce bo pa kdo kje zasledo se kaj za Megana II, recmo bela al pa morda folija, menjava svetlobe iz oranzno na modro ter izdelava tega bi pa biu hvalezen!

LP
Uporabniški avatar
BeBoP

Hmm neki sm razmislju pa bi se dalo ce bi odpru stevc v avtu pa dv nekako tist vse skupi skinerat pol pa se mau poigrav v photo shopu pa bi se pol nekk stiskal sam seveda mora bit kr orng material sej mora bit trpezn na mraz in visoke temparature saj men se tko zdi ane.

Aja ko smo ze pr stevcih men je crknla lucka notri za bencin in zdej me zanima a je tesko odprt armaturo pa dobit vn stevce al se mors kr matrat sm kokrs sm vidu je vse narjen na patentu nekaj sraufov in pol pa sam dol trgas iz plastike aja pa se to ca mi lahko kdo pove se da dt kaka druga barva lucke notri da nebi glih imev rumeno vse skupi da bi si umislu kako drugo pa se to me zanima kake so luckice notri navadne al ledice?

Hvala za odgovore :)
SlikaSlikaSlika
Uporabniški avatar
_DARE_

ja bi se dal da use dol uzames pa skeniras, photoshop,... ce imas cajt pa voljo se da skor vse :D za armaturo pa stevce nej pove kdo k ma cliota 8)
kokr vem imajo eno folijo rumeno oz. oranzno in zrd tega je tud zajeban use skupi no sj pravm nej pove kdo k ma cliota :twisted: :twisted:
Dare

Slika
Uporabniški avatar
BeBoP

Hehe ja sej mas prov po eni strani sam boljs da prasamo strokovnjake. hehe :lol:
SlikaSlikaSlika
Yacksy
Kraj: Okolica Novega mesta

Odgovor Napisal/-a Yacksy »

Sploh ni panike razdrt. Vzamems dol zgornji del armature dol, plastiko okol volana odsraufas, odklopis zajlo za stevec, pa imas vse stevce zuni. Potem pa samo se zarnicko zamenjas.
Notr so male 1,2W zarnice.
Shit happens
Uporabniški avatar
BeBoP

Uuuuu hvala ti se bom spravu pol na sraufanje hehe :lol:
SlikaSlikaSlika
Odgovori