Probej najprej na roke odstranit obstojeco, drugac pa vzem en kljuc/francoza/klesce pa zavrti. Pol pa sam prisravfas tanovo nazaj
Ce ti je pa skoda da bi ti kdo kej kradu (glede na to da ventilcke pa vse to kradejo, tut antenca nebi smela bit problem), jo pa se prlimas (sam pol jo bos pa zelo tezko spet dol dobu
Jest mam tut eno kromirano, dal sm pa mal cez jurja v eni stacuni z avtodeli v Kamniku.
Renault Megane
#renault-klub.si @ ircNet ( irc://irc.arnes.si/#renault-klub.si )
Ti jo kr lepi ja.. pol se ti bo pa enako zgodilo kot mojemu frendu,ko mu je nepridiptav hoto anteno sunit,pa mu je celo hotel ven spipat,ker odsraufat ni sla zarat lepila.raje ti ne povem kaj mu je poskodoval in kaki strosek je bil zarat tega.
takda raje priporocam da si jo zasraufas (brez lepljenja),pa ce ti jo ze hoce kdo sunit daj jurja pa si kupi drugo,ko pa da ti vse ven spipa in se kaj drugega poskoduje!
Pocasi se bliza pomlad pa malo gledam zadnje podaljske in odbijace... ima kdo kako idejo kaj bi lepo pasal...sem zelo v dvomih....nebi pa nic extremnega, gre se mi predvsem da bo nekak prb. v liniji z pragovi in sp. podaljskom...