Andy`s Megane
Poznam ja, ma podobno ko js, sam da zgleda se bol ko ma podalske gor, mam srednji lonec prenizko samo v tem je problem...sem pogledal dansBoneS napisal/-a:en celjan ma sivga kupeja cist na podnu
Zadnjič spremenil Andy, dne 06 Maj 2005, 15:00, skupaj popravljeno 1 krat.

Sem meril pa je za 6 cm spuscen, tuki na slikah se ne vidi ko je od vrha slikano, drgac mam pa zadno gumo ze pod blatnikom, tak da razmislam da bom dau torzijo za en zob visje prestavit, ker pridejo se pragi gor. Tist da mas pa 8 centi si pa mogo fedre rezat ane?croma_man napisal/-a:s tem da po slikah sodec vec kot 4 nimas spuscenga ker on je mel feltno zadnjo v boku:D se sploh ni gume vidlo.
sj mogoc si vidu kako leto nazaj rumeno banano v celju res hudo spusceno.

Cez poletje smo pridno sparali in avgusta so prisli tezko pricakovani pragovi in podaljsek sprednjega odbijaca....

Koncno sem uspel poslikat avto, ker mi ni uspelo dobit digitalca, so slike
narejene kar z mobitelom pa se danes po dezju, tako da se za kvaliteto opravicujem, no za prvo silo bodo....
Novosti:
- podaljsek sprednjega odbijaca MS Design z mrezicami
ter
- stranski pragovi (home made)
Sem se bal prvo kako bo izpadlo a meni se zdi kar vredu...
Za letos imam se v planu zadnji podaljsek odbijaca, predvsem zaradi linije avtomobila.
Drugo leto pa pojacanje akustike in zamenjava ALU platisc, ce bo $
To je za enkrat vse...
Lp
Andy

Koncno sem uspel poslikat avto, ker mi ni uspelo dobit digitalca, so slike
narejene kar z mobitelom pa se danes po dezju, tako da se za kvaliteto opravicujem, no za prvo silo bodo....
Novosti:
- podaljsek sprednjega odbijaca MS Design z mrezicami
ter
- stranski pragovi (home made)
Sem se bal prvo kako bo izpadlo a meni se zdi kar vredu...
Za letos imam se v planu zadnji podaljsek odbijaca, predvsem zaradi linije avtomobila.
Drugo leto pa pojacanje akustike in zamenjava ALU platisc, ce bo $
To je za enkrat vse...
Lp
Andy

- killah bee
- Kraj: Ljubljana
- killah bee
- Kraj: Ljubljana