RedWind napisal/-a:ah, ce pa tok lpo zgleda, ce so ponoc przgane...nvem ce bi se jim lohk odreku
zaenkrat se nisem mel tezav s tem, upam da bo tko ostal...
LP, rok
Jaz pa bi skoraj placal kazen za modre, a se me je "organ" usmilil.
birkoff: sj so cist fajn fantje, sam ne smes bit pameten...
smarty: hvala za mnenje, sam ce bi malo poznal ozadje, bi vedu, kako je s prostorom pod avtomobilom in zaradi bencinskega tanka ni prostora nc. tko, da je tole edina varijanta...po moje je se precej leps, kokr ce bi bla naravnost
sprednji odbijac pa ni cista kopija ratala mojga...drgac sem te pa hotu takrat prasat, ce mojga bivsega uzames, ker je zdej predelan za tastarega, ampak vidm da ze mas tko da kulj
sj nikol ni blo misln, da bi tvojga kopiru...sam ideja o dveh palckah mi je ful vsec, ker je neki posebnga in tega skor noben se nima...
a za tvojga bivsiga zadnga misls, da bi se izslo glede avspuhov?
hehe pred pou ure sm te u kranju vidu lih za tem k sm vesolca na planino pelou pa sm tm pr merkurju na rdeci cakou pa navijam avspuh pa wruuuum ena rdeca zadeva mem... pol sm pa gume kuru. ta tedn morjo jt.
kilah tnx, mal smesn, k je na tokih forumih a
edin zadnji odbijac me mal mot, sam bo ze...
mam clo enga, k je zainteresiran za nakup, sam se ni mogu prej spomnt, k mi je pol leta se po garazi valu
RedWind napisal/-a: kilah tnx, mal smesn, k je na tokih forumih a
edin zadnji odbijac me mal mot, sam bo ze...
mam clo enga, k je zainteresiran za nakup, sam se ni mogu prej spomnt, k mi je pol leta se po garazi valu
Sej mam jest tud tko , na 5tih forumih
Drgac pa ja , zadnji odbijac malo cudno izgleda,sam je kulj, lahko bi bil brez unega roba, samo raven