Ce mene vprasas bi dal sam prvega,pa druge prage pa drug zadnji odbijac.Sicer pa se na avtu.net prodava zadnji odbijac oglas pa je star 2-3 tedne.Pa se pocen je
sam ne mi pokvart lepga avta z tem bodykitom ker zadnji odbijac je za bruhat ampak vsake oci imajo svojga malarja ce ti je vsec kupi sam bolj mi je vsec kak izi styling kot pa neki brutalnega ker jst sem ibizo zajebu z carzonom res leon bo cist drug avto clean look press.
ej west pa poglej malo na ebay-u mas dobre stvari pa poceni. Pa poglej stvari od firm ki prodajajo tam gori. Pa se vecina jih ma TUV papirje.
kolikor sem jaz gledal se cene gibljejo med 150 - 200eur kar pa tudi ni drago.
Jap rozleht, pa sam prage je imel druge in je bil res hud
Sam West nima ph2 cliota
Drugace se je tale komplet kit prodajal v A3m-u za 130k SIT ko se je trgovina sele odpirala
Moje mnenje glede kita pa: meni je grd ,en ima isti sprednji odbijac v LJ pa res grdo zgleda, ker je spredaj prevec odrezan in izgleda kot izstradan Clio z na siroko odprtimi usti , meni res ni vsec, samo vsake oci imajo svojega malarja
xdss napisal/-a:Ce mene vprasas bi dal sam prvega,...
lp xdss
podpis
ker zadnji odbijac se mi res ne dopade ker je na sredini tako vrezan noter... pragi pa po tvoji zelji, no sej vse po tvojem okusu samo predlog an....
ja pa spreden je mal prevec odprt
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom www.avtohisa-REAL.si