osvetlitev pragov
osvetlitev pragov
mene pa zanima kaksne neonke mate to za osvetlitev pragov v vozilu.Ali so to dobre racunalnciske so dovol mocne ali kaksne tevate notri?Pa koliko stanejo?
hvala
hvala
Malo sikanja nebi skodilo, res pa je tudi da racunalniske niso kaj prida za pdo avto ali pa se motim.
Ce hoces imeti kvalitetno narejeno kontaktiraj uporabnika neon na www.avtomobilizem.com pardon za reklamo
Ce hoces imeti kvalitetno narejeno kontaktiraj uporabnika neon na www.avtomobilizem.com pardon za reklamo
Moja deklina ma tud na vsaki strani iz ledik narejeno pa sveti ko satan
evo slikce spredi zadi ..........

Opomba uporabljeno letvice z led diodami, po 16 led diod na eno letev, pa ena letev na vsako pozicijo. vzgejo se ko se odprejo vrata in ugasnejo pojemajoce ali ko das kontakt ka vzges notranjo lucko se ne vzgejo.
evo slikce spredi zadi ..........

Opomba uporabljeno letvice z led diodami, po 16 led diod na eno letev, pa ena letev na vsako pozicijo. vzgejo se ko se odprejo vrata in ugasnejo pojemajoce ali ko das kontakt ka vzges notranjo lucko se ne vzgejo.
Hehe vidte ko se ne zanjdete. No pa lepo po vrsti. Punca ima v svoje cliu ze serijsko nareto da lucka vgasne v kabini pojemajoce(ja drugace se pa eno na izi vezje nardi lahko tud gor prpopam ce cete), no iz te lucke je treba vlecti vroci kabel se pravi +12 V (jst sm pa takrat ko sem to delal bil tecn in sem kr plus in maso vleku po stebricku do nog), se prej pa je treba pomerit kje je 12 voltov. Se pravi na katerem prikljucku, ker ko je lucka na sredini, se pravi tako da vzge, ko se vrata odpro moramo mi imeti tudi ledice prizgane, drugace pa ne in tista dva kontakta ki data 12 voltov v taksnem polozaju sta taprava (matr ce mi je to za razumeti
). No zakaj je treba tako narest, ker edino tako lucke ne bodo gorele, ko bomo prizgali lucko sredi voznje ali jo samo ugasnili.
glede vezave je pa tako da se sam nimam pojma ker mi je kolega panele zrihtal in so nekako cudno povezane, ce pa bo kdo omenil kaki pir pa se lahko malo pomatram pa narisem
.
glede vezave je pa tako da se sam nimam pojma ker mi je kolega panele zrihtal in so nekako cudno povezane, ce pa bo kdo omenil kaki pir pa se lahko malo pomatram pa narisem