Group buy led diode (PART TWO)
takole, najprej bi se opravicu za zamudo - zgodilo se je neki nepricakovanega da sm dobu samo polovicno posiljko in tako mi manjka pofukanih 1500 modrih led diod.
jezen sm k ris
tak da sm firmo kr v nemcijo klicu pa jih napizdu da ka se grejo da prodajo neki pol pa kao izgovor ja nimamo, dobite v naslednji posiljki - in zadeve grejo jutri iz nemcije tako da bojo kmalu pri meni.
tako da naslednji teden dobite vsi, danes pa razposljem drugim za katere sem dobil vse kar so narocili.
bi se pa opravicu se enkrat ampak od firme kjer sm vse skupaj narocu ze za prek 1000eur led diod me pol v petem nakupu "skor na suho" nategnejo pa prodajo nekaj kar niso imeli na zalogi.
uglavnem ni neke panike sam od nemcev bi pricakoval clovek mal vec resnosti in preciznosti.
jezen sm k ris
tako da naslednji teden dobite vsi, danes pa razposljem drugim za katere sem dobil vse kar so narocili.
bi se pa opravicu se enkrat ampak od firme kjer sm vse skupaj narocu ze za prek 1000eur led diod me pol v petem nakupu "skor na suho" nategnejo pa prodajo nekaj kar niso imeli na zalogi.
uglavnem ni neke panike sam od nemcev bi pricakoval clovek mal vec resnosti in preciznosti.

Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
- nightrider31