Alonso prvak F1

Vse ostale teme
Uporabniški avatar
FRooTEG

Odgovor Napisal/-a FRooTEG »

F E R R A R I . . . F 2 0 0 6
Renault Laguna 1,8 TDCI bencinc fahrer

Is it GREEN ? . . . . . . . . YES :D
darkdog24
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a darkdog24 »

Ostajam zvest Ferrariju, mam pa obcutek da se je za Renault sezona dobro koncala ker Mercedes je zadnje drike bil v naletu in ce bi se se naprej dirkalo nevem ene 5 dirk se, nebi blo dobro za Renault.Ampak Alonso je dobro naredil ze v zacetku sezone ko so se drugi se iskali z avtomobili, kasneje pa samo rutina 2,3 mesto in to je to, pocasi do tock in rezultat je tu. V novi sezoni pricakujem da se bo Ferrari prebil spet na vrh, konkurenca pa bo Mercedes.Renaulta nepricakujem vec v vrhu ker ima znatno slabsi avto od drugih in pocasnjesi sam je pa dobro bil sestavljen in osvajali so tocke.Konkurenca bo popravila to kar so zajebali v tej sezoni.

Nevem no Renault dela avte za ljudi, za vsak dan, vecinoma za obicne ljudi, Renaultovi avtomobili niso sportni, OK obstajajo izjeme in nekateri posebni modeli, sam ce potegnemo crto in damo roko na srce je temu tako.Medtem ko pa recimo Mercedes ima skoraj polovico svojih avtomobilov baziranih na sportnosti, oblike so sportne,luxuz, itd...da o Ferrariju negovorim.Mercedes in Ferrari so zaceli izdelovati avtomobile na dirkaliscu.
Je pa lepo presenecenje da jih nabuta "malcek" Renault :D
P O L I C I J A skrbi za Vašo varnost in za Vašo denarnico.

Bodi PREVIDEN cuvaj svojo denarnico.
Uporabniški avatar
killah bee
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a killah bee »

Lej Dark,da te spet malo poducim o Renoju in moto sportu :D

Renault vedno ko se je sel motosport,je vedno prisel do vrha in tam ostal dokler se ni umaknil iz te panoge, pa naj si bodi F1 ali kateri drugi kot rally,vedno so osvajali naslove :!:

F1: Se se spomnite Benetton Renault, Williams Renault, sedaj samo Renault.
Renault je vedno v sodobni moto-sport panogi postavljal mejnike v avtomobilizmu.
F1 : williams renault: izzumili so podvozje ki se nekako se danes uporablja v F1 z dolocenimi modifikacijami, revolucionarni motor na koncu Turbo dobe v F1 in kup enih novosti, o katerih so nekateri samo sanjali.In da Williams renault je to vse imel, zato tudi njegova uspesnost v F1.Revolucionaren motor je bil tudi mislim da 2 leti nazaj 110 stopinjski 10 valjnik,vendar ga niso uspeli pripraviti do te mere,da bi bil konkurencen,je bil pa revolucionaren zaradi tezisca formule. In mislim da bo zaradi novih pravil tud 2.8 litrski motor dovolj konkurencen ostalim :wink: .

Rally: Renault 5 Maxi, ziva legenda, osvajala pokale ,prvenstva, nimam kaj vec za povedat. Edino to,da ce bi se sel spet WRC bi bil sigurno po dveh ali treh sezonah zopet u vrhu :!:

Ostali moto-sporti : Clio V6 Cup, Formula Renault , uglavnem svasta s cem se Renault nebi ukvarjal. Torej Renault je tudi sinonim za moto-sport.

Pa se ena strategija Renaulta, zakaj se pojavi in zopet odide iz sveta moto-sporta:

Pridejo tekmovat, v dveh,treh ali stirih letih se prebijejo povsem na vrh,tam ostanejo dve ,tri sezone in se umaknejo.
Vzamejo pavzo par let in v teh letih dajo na trzisce par novih avtomobilov,ki naredijo bum,dobicek se spet poveca, in hopala gremo se spet dirkat in osvajat,ker to ZNAMO :!: :wink:

Zdaj pa naj se kdo rece kaj proti Renaultu,da ni sinonim za motosp. :?:

LP Killah bee 8)
Uporabniški avatar
Mr007
Kraj: Medvode

Odgovor Napisal/-a Mr007 »

killah nc vec ne bomo rekl k tko kt si napisu je al pa ni tko more tuki gor bit like it or not si na reno forumu in reno je zakon pa ceprou pac ns dost ve da ni temu tako.
Slika
Megan rula (po) net(u) :D
Uporabniški avatar
killah bee

Mr007 napisal/-a:killah nc vec ne bomo rekl k tko kt si napisu je al pa ni tko more tuki gor bit like it or not si na reno forumu in reno je zakon pa ceprou pac ns dost ve da ni temu tako.
Pa ka si ti tolk zakompleksan tip :? Cil out man :wink:

Pa malo premisli kaj je bilo v preteklosti,sej nic ne recem za druga mostva in njihova osvajanja naslovov itd... Jaz pa sem govoril samo za Renault,get it :roll:

Ce pa zacnem se o drugih pa lahko napisem roman,katerega pa se mi ne da pisat.Tako bi lahko tud za renault napisal.

Pa da nebi mislil,da sem pristas Renaulta kot ti mislis,in da je v mojem zivljenju samo Renault avto,se zelo motis,ker sem vozil se druge znamke ,ki so me resno fascinirale,tukaj pa sem napisal par dejstev o Renaultu in njegovi zgodovini v motosportu. Pa malo bolj podrobno si preberi kaj sem napisal v prejsnjem postu,potem dobro premisli kaj si prebral,pa bos vedel o cem sem govoril :wink: Sem pac ocitno malo bolj razgledan glede tega kot ti,pa me zaradi tega ne razumes :)

Pa da gremo zopet nazaj k Renaultu v F1: tud zdaj ko se je pred parimi leti vrnil sem vedel da bodo imeli v 4 letih prvaka in ga zdaj tud imajo :wink:

Je potrebno se kaj dodati k temu :?:

Ajde Ă
Uporabniški avatar
Mr007

itaq reno zakon :D
Slika
Uporabniški avatar
killah bee

Mr007 napisal/-a:itaq reno zakon :D
Jap :P :D , sej Sumi je tud dobr no,da te potolazim :P
Uporabniški avatar
BoneS

Odgovor Napisal/-a BoneS »

heh, use je srot..trabant pa raztrga

Slika
Slika
Slika
Slika
Uporabniški avatar
Mr007

to bons! :D
Slika
Uporabniški avatar
killah bee

LOL :lol:

Sam trabant je tud legenda po svoje 8)
Uporabniški avatar
BoneS

killah bee napisal/-a:LOL :lol:

itq da je..ne me narobe razumet, sj prvoscm mudelu alojzu, d je zmagu, ampak ce ze odkar pomnem navijam za mclarn..sam trabant je pa carski..dokler ga prasici ne pojejo :D
Slika
Uporabniški avatar
tešo
Kraj: Krško

Odgovor Napisal/-a tešo »

BoneS napisal/-a:

itq da je..ne me narobe razumet, sj prvoscm mudelu alojzu, d je zmagu, ampak ce ze odkar pomnem navijam za mclarn..sam trabant je pa carski..dokler ga prasici ne pojejo :D
:lol: to sem pa slisal ja da se prasici radi posladkajo s kaksnim kosom od trabanta :)
Slika
Uporabniški avatar
BoneS

teso napisal/-a:
BoneS napisal/-a:

:lol: to sem pa slisal ja da se prasici radi posladkajo s kaksnim kosom od trabanta :)
ce majo pa radi plastiko :D
Slika
Uporabniški avatar
BlackWind
Kraj: Kranstrdam

Odgovor Napisal/-a BlackWind »

goooooooooooooo!!!!
Renault F1 Team :)
bravo lojzek res dobr si to letos spelov ;)
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom :P
www.avtohisa-REAL.si
Uporabniški avatar
RoZleht
Kraj: Trebnje

Odgovor Napisal/-a RoZleht »

tezko mu je k je prvak :)

Slika
Lp RoZleht
Odgovori