Clio 2.0____ by____Clio_RS

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Clio_RS
Kraj: Gorenska

Odgovor Napisal/-a Clio_RS »

Ja ti bos dal za fedre sam 50.000 + optiko in potem se homologacija na Lpp-ju in bo to 70.000 ++.Jst sm kupil fedre za 40000 avto peljal v Profil kjer so mi vse zamenjal naredil optiko in zrihtal homologacijo naslednji dan sem se odpeljal brez letanja v LJ itd.Tko da ne vem kaj je cenejse odloci se pa sam.
LP.
Clan Renault Kluba Slovenija
Uporabniški avatar
RS
Kraj: Nekje blizu LJ

Odgovor Napisal/-a RS »

Clio_RS_Mylife napisal/-a:Ja ti bos dal za fedre sam 50.000 + optiko in potem se homologacija na Lpp-ju in bo to 70.000 ++.Jst sm kupil fedre za 40000 avto peljal v Profil kjer so mi vse zamenjal naredil optiko in zrihtal homologacijo naslednji dan sem se odpeljal brez letanja v LJ itd.Tko da ne vem kaj je cenejse odloci se pa sam.
LP.
JA PRAVTAKO BREZ LETANJA SAMO 15.000 SIT CENEJE :wink: !
Tut vse na enem mestu nakup montaza in homologacija! :wink: !
Clio_RS_Team_Slo

Slika
Uporabniški avatar
Clio_RS

RS napisal/-a:
JA PRAVTAKO BREZ LETANJA SAMO 15.000 SIT CENEJE :wink: !
Tut vse na enem mestu nakup montaza in homologacija! :wink: !
Dret se ni treba!!!
Ce pa si si zrihtal tok ceneje z papirji pa tok bol zate.
Aja sam se to men so v a3m samo za fedre hotl uzet 47000 z ze 5% + 6900 optika + 7000 montaza in se na lpp pi ga mogu pelat kjer bi dal 15000 sit za upis v homologacijski kartoncek .Zgleda mas ti boljse veze .Pa LP. :wink:
Uporabniški avatar
RS
Kraj: Nekje blizu LJ

Odgovor Napisal/-a RS »

Se opravicujem oddam post prej preden pogledam da je napisan z velikimi crkami :oops: !
Se bom potrudu da se ne bo vec zgodilo :oops: !
Drugace pa ti si dobil cisto drugo ponudbo, cudno meni brez letanja tko kot pri prejsnjem vse naredijo oni aja pa brez optike ker jo bom sam zrihtal !
No se kej vidmo!
Clio_RS_Team_Slo

Slika
Uporabniški avatar
Clio_RS

Sej ni panike. :P
Ja se loh kej zmenmo kdaj pa bomo kaksno rekl. 8) LP.
Uporabniški avatar
Clio_RS

Danes na probi KD2 SuperCompetition :D
Slika

Sm ga glih dobr namontiral pa se su mal pelat in morm rect da sm kr zadovoln.Pri nizjih obratih 3do35000 ga sploh tok ne sliss pol se mu pa zacne dogajat in avtu tud :twisted: .Mal vec km morm nardit da bom lahko kaj vec povedal.Zaemkrat vse OK. :wink:
Uporabniški avatar
killah bee
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a killah bee »

Itaq da je hud,ga imam tud jaz :twisted:
Uporabniški avatar
Clio_RS

Ja je hud ja se mi zdi da kr bolj kot pa K&N kit k sm ga mu preh not.Morm se se mal vozt pa bom vec vedu povedat sam prvi obcutki so boljsi. :P
LP.
Uporabniški avatar
killah bee
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a killah bee »

Clio_RS_Mylife napisal/-a:Ja je hud ja se mi zdi da kr bolj kot pa K&N kit k sm ga mu preh not.Morm se se mal vozt pa bom vec vedu povedat sam prvi obcutki so boljsi. :P
LP.
Lej ta filter je suhi, ima boljsi airflow,je v svojem ohisju in ima veliko povrsino,zarad svoje zasnove pa daje ubijalski zvok ven,ampak samo ko ga pritisnes prej nic 8) , in je eden redkih filtrov ,ki naj bi motor iz njega kaj ven dobil, recimo K&N je oljnat filter,ki ima manjso prepustnost zraka,paca ti senzor za pretok zraka,posledicno ti ga tudi unici,in razen zvoka ne da nic iz sebe, KD2 je pa druga zgodba,meni ni bilo zal dat tolarja za to kar ponuja :twisted:
Uporabniški avatar
Clio_RS

No pa se en kratek filmcek o zvoku KD2 filtra 8) .
LP.
http://www.mobisux.com/album/data/500/43488MOV02769.MPG
Extreme
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a Extreme »

Clio_RS_Mylife napisal/-a:No pa se en kratek filmcek o zvoku KD2 filtra 8) .
LP.

U noro dober zvok... spica.

btw: me zanima kako bi se tak filter obnesel na 1.4 16v, ce bi se sploh dobro odnesel al je premajhna moc ??

LP :oops:
Uporabniški avatar
BoneS

Odgovor Napisal/-a BoneS »

pa je bla razlika v zvoku med k&N pa KD?k$N lepo tuli, se mi zdi zvok dokaj podobn temu (ploh k je masina 2.0)
Slika
Uporabniški avatar
Clio_RS

Extreme napisal/-a:
btw: me zanima kako bi se tak filter obnesel na 1.4 16v, ce bi se sploh dobro odnesel al je premajhna moc ??

LP :oops:
Ja filtr je namenjen za masine 100hp + 8) .
Vrjetno se nebi obnesu.
BoneS napisal/-a:pa je bla razlika v zvoku med k&N pa KD?k$N lepo tuli, se mi zdi zvok dokaj podobn temu (ploh k je masina 2.0)
Razlika je obcutna.Kar se pa zvoka tice je pa KD2 pri nizjih obratih bolj tisji kot K&N.
LP.
Uporabniški avatar
Clio_RS

Evo zacele so se priprave na zimo :P .Potekalo je kar nekaj casa no zdej sm pa fertik :lol: .
Grobo peskanje z jeklenimi kuglicami.
Slika
Slika

Fino peskanje z peskom.
Slika

Evo in se fertik (prasno strihanje) in to je to.
Slika

Slika

:wink: LP.
Zadnjič spremenil Clio_RS, dne 30 Okt 2005, 12:13, skupaj popravljeno 1 krat.
modriDIRKAC

Odgovor Napisal/-a modriDIRKAC »

killah bee napisal/-a: Lej ta filter je suhi, ima boljsi airflow,je v svojem ohisju in ima veliko povrsino,zarad svoje zasnove pa daje ubijalski zvok ven,ampak samo ko ga pritisnes prej nic 8) , in je eden redkih filtrov ,ki naj bi motor iz njega kaj ven dobil, recimo K&N je oljnat filter,ki ima manjso prepustnost zraka,paca ti senzor za pretok zraka,posledicno ti ga tudi unici,in razen zvoka ne da nic iz sebe, KD2 je pa druga zgodba,meni ni bilo zal dat tolarja za to kar ponuja :twisted:
ma dej k da bi unga kretena gor u tehno racingu poslusu zdele k tole berem....
dej razloz mi kako ma lahko filter 12 krat 12 cm, vecjo filtrirno povrsino kokr en velik konus ki je najmanj 12 cm fi pa ene 20 dolg kok je sele to velika plata k jo razgrnes u kvadrat....
tisto o suhem in oljnem je res... ke si pa ti pri tem motorju vidu senzor za pretok zraka pa pomoje se v renoju nebi vedl povedat....
pa glede na to kako tale trobentica lepo vroc zrak od hladilnika sesa ne vem kok bo motor DOBU od tega filtra....mogoce da ga nav zebl pozim
:D :D
tko da ?????
Zaklenjeno